Newsroom

Newsroom

Ο Τατσόπουλος κλείνει οριστικά τη πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανοίγει στους 58

Ως “καραγκιοζιλίκι” χαρακτήρισε τυχόν επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατσόπουλος που αποκάλυψε επίσης ότι ειναι ανοιχτός σε συνεργασία με…

tatsopoulos 2

Ως “καραγκιοζιλίκι” χαρακτήρισε τυχόν επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατσόπουλος που αποκάλυψε επίσης ότι ειναι ανοιχτός σε συνεργασία με την Κίνηση των 58

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM είπε πως φιλοδοξεί να εκλεγεί ξανά στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ξανασυνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και οπερέτες που συμβαίνουν στα άλλα κόμματα. Αν δεν αλλάξουν δραματικά οι συνθήκες δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση”».

Αν όμως τον καλέσουν οι 58 τότε, «ασφαλώς και θα πάω να μιλήσω, αφού τους θεωρώ φυσικούς συμμάχους. Όλοι αυτοί της Κεντροαριστεράς πρέπει να κατέβουν σε κοινό μέτωπο. Αν δεν συμβεί αυτό και κατέβουν αυτόνομα θα είναι ολέθριο λάθος…”.»

Τόνισε ξανά πως στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον ο Αλέξη Τσίπρα δεν του ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσει την έδρα του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ το ζήτησε, ο Τσίπρας όχι γιατί γνώριζε ήδη πως δεν θα την παραδώσω την έδρα. Όταν ένα μεγάλο κόμμα απευθύνεται σε κάποιον που δεν είναι κομματικός προσδοκά πως μέσω αυτού θα πάρει νέα πελατεία, θα προσεγγίσει ψηφοφόρους που δεν είναι δικοί του. Εγώ είχα πει πως εάν έρθω σε συνειδησιακή ρήξη με το κόμμα θα παραιτηθώ και θα δώσω και την έδρα. Δεν είχα πει ότι το κόμμα θα χρησιμοποιεί την έδρα για να με κρατάει “ήσυχο”… Είναι αμφίδρομη η σχέση: ήρθα όγδοος στη Β’ Αθηνών σε 13 που βγήκαν – προφανώς πολλοί περιμένουν την έδρα μου».

Πρόσθεσε πως «είχε καλλιεργηθεί ένα άρρωστο κλίμα, όχι στα ψηλά κλιμάκια αλλά στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είμαι φυτευτός και πράκτορας! Όλοι πλέον ασχολούνταν με τις δηλώσεις του… πράκτορα. Όλο αυτό το πράγμα διαλύθηκε μέσα σε 24 ώρες – τώρα μπορούμε να ακούμε πια ο ένας τον άλλο”.