Newsroom

Newsroom

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ… ζω δύο φορές» – Ξεσπά από το νοσοκομείο

«Είμαι ζωντανή, ντροπή που θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους», αναφέρει η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Σαπουντζάκη

«Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου. Είναι ψέματα!», σε αποκλειστική συνέντευξη από το «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλεύεται, η Ζωζώ Σαπουντζάκη στέλνει μέσω της «Espresso»  μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να της ετοιμάσουν τον «επικήδειο» της διαθήκης της, την ώρα που εκείνη αγωνίζεται να σταθεί και πάλι όρθια.

Η θρυλική ηθοποιός συμπλήρωσε: «Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα Ευστρατιάδη και ο Χάρης Αργυρός. Οτιδήποτε ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται, αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε. Από τότε έως σήμερα, άλλαξαν πολλά κι ήρθαν τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καεί καν το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν, δεν είχαν συμβεί».

Μίλησε ακόμη για τις μέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο αποκαλύπτοντας πως: «Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο, τα δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Περιμένω με χαρά τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου», ανέφερε.

«Καταρχάς, δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή. Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους. Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή δυο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου», σημείωσε ακόμα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Τα νεότερα για την υγεία της Ζωζώς Σαπουντζάκη:

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…