Newsroom

Newsroom

Ζευγάρι βασάνιζε τα 10 παιδιά του – Ζούσαν σε σπίτι γεμάτο σάπια τρόφιμα και κόπρανα

Μια νέα υπόθεση που θυμίζει πολύ αυτή του ζεύγους Τέρπιν που κρατούσε τα 13 παιδιά του φυλακισμένα μέσα στο σπίτι, έρχεται στην επιφάνεια.

5afbed2e1dc5244f548b4697

Ένα ζευγάρι σαδιστών φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά τα δέκα παιδιά του, ηλικίας από 4 μηνών μέχρι 12 ετών, μέσα στο σπίτι του τρόμου όπου τα κρατούσε κλεισμένα στο Σαν Φρανσίσκο.

Το ζευγάρι πιστεύεται ότι χτυπούσε συστηματικά τα δέκα ανήλικα παιδιά, καίγοντάς τα με τσιγάρα, χαράζοντάς τα με μαχαίρα και χρησιμοποιώντας τα ακόμα και ως «στόχους» για σκοποβολή με αεροβόλο.

Τόσο ο πατέρας, ο 29χρονος Τζόναθαν Άλεν, όσο και η μητέρα, η 31χρονη Ίνα Ρότζερς, επιδείκνυαν εγκληματική αμέλεια για την υγιεινή των παιδιών, μεγαλώνοντάς τα μέσα σε ένα άθλιο σπίτι γεμάτο σάπια τρόφιμα και κόπρανα, τα οποία προέρχονταν από ζώα αλλά και ανθρώπους.

Παράλληλα, τα είχαν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν τους επέτρεπαν αν πάνε ούτε στο σχολείο.

Το μαρτύριο που ζούσαν αυτά τα παιδιά, έγινε γνωστό τυχαία από την ίδια την αστυνομία τον Μάρτιο, όταν όργανα της τάξης χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού αναζητώντας έναν έφηβο που είχε εξαφανιστεί από τη γειτονιά.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οι συνεντεύξεις των παιδιών με ειδικούς συμβούλους και ψυχολόγους έφεραν στο φως ιστορίες άγριας κακοποίησης.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ορισμένα άτομα γνώριζαν το μαρτύριο που περνούσαν τα παιδιά, αλλά κανείς δεν είχε μιλήσει στην αστυνομία. Ένα από αυτά τα άτομα ήταν η γιαγιά των παιδιών.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Ρότζερες δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι είχε δει η ίδια τον γαμπρό της να χαστουκίζει ένα παιδί όταν ήταν βρέφος και να κλείνει το στόμα του με μονωτική ταινία για να μην ακούγεται το κλάμα του.

Το ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει ότι η οικογένειά τους ήταν «απολύτως λειτουργική» και ότι κάθε μέλος της βοηθούσε το άλλο.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.