Newsroom

Newsroom

Yφυπουργός Οικονομικών Μαυραγάνης: "Όσο διαρκεί η έρευνα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητος"

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης αναφέρθηκε στη Βουλή στις περίφημες λίστες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και περιλαμβάνουν πολιτικούς που φέρονται…

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης αναφέρθηκε στη Βουλή στις περίφημες λίστες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και περιλαμβάνουν πολιτικούς που φέρονται να ελέγχονται από το ΣΔΟΕ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όταν κάποιος ερευνάται δεν σημαίνει ότι έχει διαπράξει αδίκημα, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί» και συμπλήρωσε ότι «δεν σημαίνει ότι όταν γίνεται κάποια έρευνα, το ερευνώμενο πρόσωπο είναι κατά τεκμήριο φοροφυγάς. Όσο διαρκεί η έρευνα υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωότητος».

Ο κ. Μαυραγάνης επανέλαβε ότι πρέπει να μπει τέλος στις ατέρμονες έρευνες, καθώς -όπως είπε- «από τη μία υπάρχει σκιά και από την άλλη όσο χρονίζει μία έρευνα είναι αμφίβολο το αποτέλεσμά της» ενώ επεσήμανε πως το πλαίσιο εξέτασης των καταγγελιών από το ΣΔΟΕ πρέπει να μπει σε νέα βάση «προκειμένου οι έρευνες να ολοκληρώνονται σύντομα και να υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια».

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες και δεν υιοθετεί το koutipandoras.gr. Παρακαλείστε να εκφράζεστε κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.