Newsroom

Newsroom

Χτύπησαν με αξίνα τον Ανδρέα τον άνεργο – Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο (εικόνες)

Στο νοσοκομείο του Πύργου, σοβαρά τραυματισμένος βρίσκεται ο Ανδρέας ο άνεργος, μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές φιγούρες του Πύργου. Άγνωστος χτύπησε με αξίνα τον Ανδρέα το πρωί της Κυριακή απέναντι από την πλατεία ΟΤΕ στην οδό Πατρών στο κέντρο του Πύργου.

5a9d4ab31dc52478488b4605

Ο Ανδρέας φέρεται ευγενικά να του προσέφερε ένα τσιγάρο που του ζήτησε ο άντρα και μετά εκείνος τον χτύπησε χωρίς λόγο.

Ο Ανδρέας σωριάστηκε στο έδαφος και άμεσα περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Όπως γράφει το ilialive.gr o δράστης της αιματηρής αυτής επίθεσης τράπηκε σε φυγή, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο Ανδρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί διαπιστώθηκε πως φέρει ένα σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναζητήθηκε και συνελήφθη λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το σημείο της επίθεσης.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικές βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εργαλείο που χρησιμοποίησε ο δράστης θα μπορούσε να έχει στερήσει τη ζωή του Ανδρέα. Με βάση πηγές του ilialive.gr ο δράστης χτύπησε τρεις φορές με την αξίνα στο κεφάλι τον Ανδρέα και μας μετέφεραν πως θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει.

Δείτε φωτογραφίες:





Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.