Newsroom

Newsroom

Βρετανία: Καταδικάστηκε ο "κανίβαλος" που προσπάθησε να αποπλανήσει και μετά να…φάει μια ανήλικη

Σε 9ετή φυλάκιση καταδικάστηκε πρώην νοσοκόμος με κανιβαλιστικά φετίχ, ο οποίος έβλεπε τα παιδιά σαν ενδιαφέρουσα «τροφή» και σχεδίαζε να…

kanivalos

Σε 9ετή φυλάκιση καταδικάστηκε πρώην νοσοκόμος με κανιβαλιστικά φετίχ, ο οποίος έβλεπε τα παιδιά σαν ενδιαφέρουσα «τροφή» και σχεδίαζε να αποκεφαλίσει και στην συνέχεια να φάει ανήλικη, αφού πρώτα θα συνευρίσκονταν μαζί της σεξουαλικά.

Ο 58χρονος Ντέιλ Μπόλινγκερ, Αμερικανός υπήκοος, γνώρισε μέσω ίντερνετ ανήλικη Μεξικανή που χρησιμοποιούσε το όνομα Εύα και εμφανιζόταν ως 14χρονη και άλλες φορές ως 16χρονη ονόματι Νάντα.

Ο Μπόλινγκερ που έκρυβε την ταυτότητά του μέσω ποικίλων ψευδωνύμων, είχε κανονίσει να την συναντήσει στις 18 Σεπτεμβρίου του 2012, στον διεθνή σιδηροδρομικό σταθμό Άσφορντ, στο Κεντ της Βρετανίας, αλλά το κορίτσι-για καλή της τύχη- δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού.

Την ημέρα πριν τη συνάντηση, ο 58χρονος είχε προμηθευτεί ένα τσεκούρι, προφανώς για να εκπληρώσει την φαντασίωσή του, που περιελάμβανε σεξ με την νεαρή κοπέλα και στην συνέχεια την δολοφονία, τον τεμαχισμό της και την κατανάλωση των μελών της.

Ο Μπόλινγκερ που ήταν παντρεμένος επί 34 χρόνια και είχε αποκτήσει 3 παιδιά, ομολόγησε ότι είχε κανιβαλιστικές φαντασιώσεις από την ηλικία των έξι ετών, αλλά υποστήριξε ότι οι τάσεις αυτές παρέμεναν φαντασιώσεις. Παραδέχθηκε πάντως πως τον ενδιέφεραν τα παιδιά ως «τροφή» και ότι στον υπολογιστή του είχε μια εικόνα ενός κοριτσιού πάνω σε πιάτο, με ένα μήλο στο στόμα της.

Ο πρώην νοσοκόμος ομολόγησε και άλλες πράξεις, όπως την τοποθέτηση εμποτισμένου με βλαβερή χημική ουσία υφάσματος στο στόμα φίλης του, τον Ιούλιο του 2010, την δημιουργία άσεμνων φωτομοντάζ με παιδιά και την δημοσιοποίηση χυδαίων κειμένων.

Η δικαστής περιέγραψε την συμπεριφορά του Μπόλιγνκερ, ως «απεχθή, σοκαριστική και επικίνδυνη». Οι ψυχίατροι πάντως δεν τον χαρακτηρίζουν πνευματικά ασθενή.

Πηγή: BBC

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.