Βόλος: Τι κατέθεσε ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του – «Έκανα αυτό που έπρεπε»

Πως έμαθε ο 50χρονος για όσα περνούσε για τουλάχιστον 9 χρόνια η κόρη του

Βόλος

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό έγινε αυτή τη φορά στο Βόλο σήμερα, Τετάρτη (10/01), όταν ένας 50χρονος σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του όταν έμαθε πως εκείνος βίαζε την 18χρονη κόρη του από όταν εκείνη ήταν 9 χρονών.

Ο 50χρονος έμαθε από τον σπιτονοικοκύρη της κόρης του, η οποία φοιτούσε σε άλλη πόλη, πως δεν είχαν καταβληθεί τα ενοίκιά της, κάτι που τον παραξένεψε αφού έστελνε κανονικά τα χρήματα.

Το κορίτσι τότε δεν άντεξε και είπε στον πατέρα της τα όσα ζούσε ενώ του έδειξε και τα μηνύματα και τα βίντεο που της έστελνε ο 32χρονος που την εκβίαζε ζητώντας της χρήματα.

«Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης πως του χρωστούσε η κόρη μου λεφτά.

Η κόρη μου έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως την βίαζε από τα 9 της χρόνια. Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι», ανέφερε στην κατάθεσή του ο 50χρονος.

Βόλος: Σκότωσε τον κουνιάδο του – Βίαζε την κόρη του

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο 50χρονος σύμφωνα με το gegonota.news, έδωσε ραντεβού θανάτου στον αδελφό της γυναίκας του, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χθες, στην περιοχή «Αστέρια» Αγριάς, με μια ασήμαντη πρόφαση.

Συγκεκριμένα φέρεται να κανόνισε τη συνάντηση με τον κουνιάδο του με πρόφαση ότι το αυτοκίνητό του είχε παρουσιάσει βλάβη και χρειαζόταν βοήθεια.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη, ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Ο 50χρονος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση γιατί η -πλέον 18χρονη- κόρη του αποκάλυψε ότι ο 33χρονος τη βίαζε από την ηλικία 9 ετών.

Τα πρώτα λόγια του 50χρονου

«Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος Αλβανός όταν παραδόθηκε.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επ. Οδ. Βόλου Ζαγοράς , πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος.

Η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια και κατασχέθηκε, αναφέρει το thenewspaper.gr, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος.

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…