Newsroom

Newsroom

Βόλος: Στη φυλακή ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

Στη φυλακή οδηγείται ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του και κουνιάδο του στο Βόλο.

περιπολικο

Με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του, ο οποίος βίαζε την 18χρονη κόρη του επί έτη, θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Τα μέλη του Συμβουλίου υιοθέτησαν τελικά την πρόταση της Εισαγγελέως και αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 50χρονου, ο οποίος μέχρι σήμερα παρέμενε σε κατ΄οίκον περιορισμό εξαιτίας της διαφωνίας Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Μετά τη σημερινή απόφαση ο 50χρονος παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή.

Η απολογία του 50χρονου δίχασε ανακριτή και εισαγγελέα

Όπως είπε ο ίδιος πήρε το όπλο μαζί του στην συνάντηση μόνο για να προστατεύσει τον εαυτό του, ωστόσο ο 33χρονος τον ειρωνεύτηκε και τότε θόλωσε.

Όπως υποστήριξε ο 50χρονος που κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος προ 5 ημέρών δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του. Το μόνο που ήθελε, ήταν να τον κοιτάξει κατάματα και να τον ρωτήσει «γιατί». Γιατί έκανε κόλαση τη ζωή της ανήλικης τότε κόρης του.

«Το μυαλό μου θόλωσε. Χάθηκε κάθε ίχνος λογικής. Δεν μπορούσα πλέον να διαχειριστώ την κατάσταση. Ήθελα να μου πει για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε. Αποφάσισα να πάρω μαζί μου το όπλο για να προστατεύσω την ζωή μου. Δεν υπήρξε ανθρωποκτόνος δόλος από πλευράς μου».

Δείτε το βίντεο:

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…