Βόλος: Πώς ο 50χρονος πατέρας σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε και εκβίαζε την κόρη του

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σοκαριστική υπόθεση στον Βόλο όπου ένας άνδρας σκότωσε με καραμπίνα τον κουνιάδο του

karampina1

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στον Βόλο, με θύμα έναν 33χρονο αλβανικής καταγωγής και δράστη έναν 50χρονο ομοεθνή του. Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σοκαριστική υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , το κορίτσι βιαζόταν από τον θείο του από την τρυφερή ηλικία των 9, ο οποίος βιντεοσκοπούσε της φρικιαστικές του πράξεις. Μάλιστα, όσο μεγάλωνε το κορίτσι, ο 32χρονος συνέχιζε να ασελγεί ενώ όταν έπιασε δουλειά την εκβίαζε και της έπαιρνε χρήματα,  για να μην δημοσιοποιήσει τα βίντεο  και τις  φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του.

Διαβάστε επίσηςΒόλος: Πατέρας σκότωσε τον θείο της κόρης του που τη βίαζε από 9 ετών

Η 18χρονη εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα πέρναγε μέχρι και σήμερα , και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να «οπλίσουν» κυριολεκτικά τα χέρια του δράστη

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο 50χρονος σύμφωνα με το gegonota.news, έδωσε ραντεβού θανάτου στον αδελφό της γυναίκας του, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χθες, στην περιοχή «Αστέρια» Αγριάς, με μια ασήμαντη πρόφαση.

Φέρεται να κανόνισε τη συνάντηση με τον κουνιάδο του στην περιοχή «Αστέρια» στην Αγριά με πρόφαση ότι το αυτοκίνητό του είχε παρουσιάσει βλάβη και χρειαζόταν βοήθεια,

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη, ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Ο 50χρονος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση γιατί η -πλέον 18χρονη- κόρη του αποκάλυψε ότι ο 33χρονος τη βίαζε από την ηλικία 9 ετών.

Τα πρώτα λόγια του 50χρονου

«Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος Αλβανός όταν παραδόθηκε.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επ. Οδ. Βόλου Ζαγοράς , πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος.

Η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια και κατασχέθηκε, αναφέρει το thenewspaper.gr, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…