Βόλος: Ο 33χρονος βίαζε την κοπέλα μέσα στο σπίτι της – Δίπλα ήταν το μικρό αδερφάκι (video)

«Από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γινόνταν οι βιασμοί», τονίζει ο δικηγόρος του πατέρα για το πως δρούσε ο 33χρονος εις βάρος της κοπέλας

Βόλος 1

H τραγική υπόθεση στο Βόλο όπου ένας πατέρας δολοφόνησε τον κουνιάδο του όταν έμαθε πως εκείνος βίαζε επί εννιά χρόνια την κόρη του έχει προκαλέσει αποτροπιασμό, ενώ οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικές.

Ο συνήγορος του 50χρονου πατέρα, Μιχάλης Βασιλικός μίλησε σήμερα ,Πέμπτη (11/1), στον ΣΚΑΪ και όπως υπογραμμίζει ο εντολέας του είναι σε πολύ τραγική κατάσταση.

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», είπε ο Μ. Βασιλικός.

Μάλιστα αναφερόμενος στη φράση «θα το τακτοποιήσω εγώ», που φέρεται να είπε ο 50χρονος όταν αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κόρη του, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή.

«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής.

Μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, η 18χρονη έδειξε τα μηνυμάτα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη “τακτοποίηση” δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», τόνισε ο δικηγόρος του πατέρα.

«Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί», συμπλήρωσε ο κ. Βασιλικός.

«Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 18χρονη»

«Το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε ακόμη ο Μ. Βασιλικός για την 18χρονη.

Από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γινόνταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι.

Οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση. Όταν χρειάστηκε χρήματα, άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του», ανέφερε ο συνήγορος του πατέρα.

Ο 50χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, αφού πήρε χθες προθεσμία από τον ανακριτή. Σε βάρος του ασκήθηκε από την εισαγγελέα δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…