Βελόπουλος: «Στην Ελλάδα της ΝΔ μπορούν να εκφράζουν απόψεις για κάθε θέμα ο Λιάγκας, ο Καπουτζίδης, ο Βαλιανάτος η Καινούργιου» (video)

Ακόμα ένα ακαταλαβίστικο αλαλούμ από τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος ανέφερε ότι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχιατρική νόσος

Βελόπουλος

Μπορεί να είχε καιρό να εμφανιστεί, για τα δικά του δεδομένα, αλλά ο Κυριάκος Βελόπουλος επέστρεψε και πήρε θέση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με διπλό χτύπημα στα σόσιαλ μίντια, ανέφερε πράγματα που μόνο νόημα δεν βγάζουν.

Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης αφού πρώτα τόνισε ότι στην Ελλάδα της ΝΔ μπορούν να εκφράζουν απόψεις ο Καπουτζίδης, ο Λιάγκας, ο Βαλιανάτος και η Καινούργιου και όχι η εκκλησιά, μετέπειτα αναρωτήθηκε αν αυτό είναι σοβαρό.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Στην Ελλάδα της ΝΔ  μπορούν να εκφράζουν απόψεις για κάθε θέμα ο Λιάγκας ,ο Περης, οι πανελιστες ο Καπουτζίδης,ο Βαλιανατος ο Πατέλης, η Σκορδά, η Καινουργιου, η λοατκι κοινότητα, και όλοι όσοι συμφωνούν με τον γάμο ομοφυλοφίλων αλλά δεν μπορουν να εκφράσουν την άποψη τους όσοι διαφωνούν μαζί τους και κυρίως η Εκκλησία διότι είναι σκοταδιστικό!Σοβαρά τώρα;»

Δεν σταμάτησε εκεί όμως, αλλά συνεχίστηκε ακμαίο το ακαταλαβίστικο του αλαλούμ, καθώς με ένα ακόμα ποστάρισμα του έδωσε συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη Μεσογαίας για όσα είπε, τονίζοντας ότι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχιατρική νόσος.

Βελόπουλος – Όσα έγραψε για την ομοφυλοφιλία

«ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ!Ο Μεσογαίας τα είπε όλα !Ο κ.Νικόλαος: Περιέγραψε την ομοφυλοφιλία ως ψυχιατρική νόσο και ζήτησε την δυναμική αντίδραση της Εκκλησίας έναντι του νομοσχεδίου και έβαλε ευθέως κατά τη κυβέρνησης και των κομμάτων. «Από τότε που η ψυχιατρική διέγραψε την ομοφυλοφιλία από την λίστα των ψυχικών διαταραχών, παραιτήθηκε από τη σχετική έρευνα και έμειναν τα δύστυχα αυτά άτομα αβοήθητα με μοναδική συντροφιά την ελπίδα σε μια βολική νομοθεσία και τη διεκδίκηση δικαιωμάτων με παρελάσεις αυτοξευτελισμού και ντροπής». «Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ότι ψηφίζουν το νομοσχέδιο, αλλά ότι το υποστηρίζουν και το προβάλλουν ως πρόοδο» σημειώνει για τη ΝΔ «κάτι παραπάνω γνωρίζει για το τι είναι ἁµαρτία ὁ Απόστολος Παύλος από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο».

Οι σπουδές του μεγάλου αυτού ιεράρχη: Φυσικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ελαβε το πτυχίο του με άριστα. Μετά τη συμπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στις Η.Π.Α., στην Αστροφυσική (Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ) κλπ κλπ παρόλα αυτά ο Καπουτζίδης ξέρει καλύτερα ε;»

Ειδήσεις σήμερα:

Τσανακλίδου: «Δεν το ξέρει κανένας, σας το λέω, τον άλλο μήνα θα δικαστώ» (video)

Θανάσης Λάλας: «Το ζήτημα δεν είναι ο Νταλάρας όταν η δημοσιογραφία κατρακυλά στα σκαλοπάτια»

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για απάνθρωπη μεταχείριση σε ασυνόδευτο ανήλικο

Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος με 63 επιβάτες – Βίντεο με τη σοκαριστική πτώση του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…