Newsroom

Newsroom

Up stories: Η συγκλονιστική ανασκόπηση για το 2023 – Από τα Τέμπη στις φωτιές και από εκεί στις πλημμύρες (video)

Μια ακριβής αποτύπωση για το τι συνέβη τη χρονιά που μας πέρασε

Ανασκόπηση 2023. Η χρονιά της φωτιάς και του νερού. 2 30 screenshot

Το 2023 ετοιμάζεται να μας αφήσει και όλοι μας είμαστε προ των πυλών ώστε να υποδεχθούμε τον νέο χρόνο, που ευχόμαστε σίγουρα να είναι πολύ καλύτερος απ’ αυτόν που μας πέρασε.

Για τη χώρα μας, ευχόμαστε ακριβώς το ίδιο, καθώς η πλειοψηφία του κόσμου σίγουρα δεν θα θέλει να θυμάται το τι συνέβη το 2023 στην Ελλάδα. Από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 άτομα, ως τις πυρκαγιές που έκαψαν ολόκληρες περιοχές και τις πλημμύρες που αφάνισαν χωριά.

Μια τέτοια ανασκόπηση έκανε και η ομάδα του Up Stories, καθώς μάζεψαν πλάνα από το 2023 και μας τα παρουσίασαν σε μια συγκλονιστική ανασκόπηση – βίντεο.

Μάλιστα όπως αναφέρεται απ’ την ομάδα

Το Up Stories κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς. Μίας χρονιάς ορόσημο για το κανάλι μας καθώς κατάφερε 3.500.000 προβολές σε έναν χρόνο. Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς ήταν το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με συνολικά 57 νεκρούς εκ των οποίων τα περισσότερα θύματα ήταν νέα σε ηλικία καθώς επέστρεφαν για τις σπουδές τους στην Θεσσαλονίκη από το τριήμερο της Αποκριάς.

Το καλοκαίρι στιγματίστηκε από τις ακραίες υψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ που σημειώθηκαν στην χώρα μας και στην συνέχεια από τις μεγάλες φωτιές σε Ρόδο, Αττική και Έβρο. Με την τελευταία να χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη σε έκταση στην σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας βιβλικών καταστροφών καθώς η κακοκαιρία Daniel προκαλεί αρχικά τεράστιες καταστροφές στην πόλη του βόλου και στην συνέχεια μετατρέπει τον κάμπο της Θεσσαλίας, μέρος της πόλης της Λάρισας καθώς και τα χωριά Παλαμάς, Βλοχός και Μεταμόρφωση σε μια απέραντη λίμνη ενώ η Λίμνη Κάρλα πενταπλασιάζει το μέγεθος της με αποτέλεσμα χιλιάδες στρέμματα να είναι μέχρι και σήμερα κάτω από τον νερό.

Την χρονιά που πέρασε πολλά ήταν και τα βίντεο μας που αγαπήσατε και κατάφεραν εκατοντάδες χιλιάδες views και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Σύσσωμη η ομάδα Up Stories εύχεται σε όλους Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και με το καλό το νέο έτος με υγεία για όλο τον κόσμο. Δείτε το βίντεο μας και ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο σε μόλις 5:30 λεπτά».

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…