Τζανακόπουλος: Ανοίγει θέμα για τον Στουρνάρα μετά το βούλευμα για Novartis

Μορφή χιονοστιβάδας μοιάζει να έχουν πάρει οι εξελίξεις μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης για την έρευνα σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis και πλέον τίθεται ανοιχτά ζήτημα για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Μετά και την δημοσιοποίηση του βουλεύματος για την Novartis, το οποίο επιβεβαιώνει επαφές του Ν. Μανιαδακη με τον Γ. Στουρνάρα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος βάζει θέμα για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Το βούλευμα επιβεβαιώνει πως ο Μανιαδάκης ως προστατευόμενος μάρτυρας συναντήθηκε με τον Σουρνάρα. Σύμφωνα με το βούλευμα,πάντα, ο Μανιαδάκης είχε πει στους Εισαγγελείς Διαφθοράς ότι ο Στουρνάρας τον απειλούσε προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή του. Τα ίδια είχε πει ο Μανιαδάκης την 1η Μαΐου 2018 στον Κώστα Βαξεβάνη.

Ο εκδότης του Documento κατέθεσε μάλιστα στην ανάκριση το ηχητικό της συνομιλίας όπου ο Μανιαδάκης έλεγε πως ο διοικητής της ΤτΕ του είχε πει πως «όταν έρθουμε στην εξουσία, θα αλλάξουμε το νόμο και θα γαμήσουμε τους μάρτυρες και τους εισαγγελείς»!

Με σκληρό tweet του ο πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Στουρνάρα να μιλήσει:

«Ο κος Στουρνάρας σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου για τη Nοβάρτις συνέφαγε με τον Mανιαδάκη και απειλούσε ότι θα μας τσακίσει παρέα με τον κο Μητσοτάκη. Ο κος Στουρνάρας θα πει κάτι για όλα αυτά; Ή κρεμοτσακίστηκε ο ίδιος; Οψόμεθα» γράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πηγή: documentonews.gr

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

«Ξεπέρασε ακόμα και τον πιο κακό εαυτό της» η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην περίπτωση της ΑΔΑΕ,…