Τρομοκρατική επίθεση Λονδίνο: Αυτός είναι ο Έλληνας που μαχαιρώθηκε (ΦΩΤΟ)

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε ο Έλληνας που μαχαιρώθηκε στις φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο.

5935463c1dc52474258b47c6

Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή από την ελληνική πρεσβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας Έλληνας ήταν ανάμεσα στους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης του Σαββάτου στο Λονδίνο που άφησε πίσω της τουλάχιστον επτά νεκρούς και σχεδόν 50 τραυματίες.

Την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Έλληνας βρισκόταν σε μπαμπ στο Μπόρου Μάρκετ που εισέβαλλαν οι τρομοκράτες. Πρόκειται για τον 35χρονο Αντώνη Φίλη ο οποίος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Royal London Hospital. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και επικοινωνεί κανονικά.

Ο Antonio (Αντώνης) Φίλης κατάγεται από τη Λαμία και όπως αναφέρει το lamiareport.gr, έχει σπουδάσει Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων. Από το 2011 ζει και εργάζεται στο Λονδίνο σε μια ιδιωτική εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο, ο τρομοκράτης τον μαχαίρωσε στο συκώτι και μετά από χειρουργική επέμβαση έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Ενώ οι άλλοι έτρεχαν να σωθούν ο γιος μου δεν έφυγε….», δήλωσε ο πατέρας του 35χρονου Αντώνη Φίλη.

«Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…», συνέχισε ο πατέρας του άτυχου 35χρονου.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο, Αλέξης Γεωργιάδης, ο Πρέσβης συνομίλησε την Κυριακή το βράδυ με τον Έλληνα τραυματία ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί και η Πρεσβεία.



Το βίντεο – ντοκουμέντο

Σε ένα βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταγράφονται 30 δευτερόλεπτα τρόμου μέσα σε μια από τις παμπ όπου εισέβαλαν οι τρομοκράτες. Ένας άνδρας είναι πεσμένος στο πάτωμα, με αίματα στα χέρια του και στο παντελόνι του. Δίπλα του, ένας άνδρας, προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία.

Κοντά στο 26ο δευτερόλεπτο, ακούγεται ένας Έλληνας να λέει το εξής: «Έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

Δείτε το βίντεο:


Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…