Newsroom

Newsroom

«Τρίζει» η υποψηφιότητα Πατούλη; Σοβαρές καταγγελίες για σπατάλες οκτώ εκατομμυρίων

Ο δήμαρχος Μαρκόπουλου σε σειρά αναρτήσεών του προχωρά σε σοβαρές καταγγελίες και ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα.

4656639

Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον του νυν δημάρχου Αμαρουσίου και υποψηφίου περιφέρειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, προχωρά τις τελευταίες ώρες ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Σωτήρης Μεθενίτης.

Ο κ. Μεθενίτης, σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο facebook υποστηρίζει ότι η υποψηφιότητα της συζύγου του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνας, στον δήμο Αμαρουσίου είναι σε απόλυτη συνεννοήση με τον σύζυγό της, ενώ κάνει λόγο για υπερβολικές σπατάλες ακόμη και οκτώ εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα της ΚΕΔΕ, στην οποία είναι πρόεδρος ο κ. Πατούλης.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, ο κ. Μεθενίτης δήλωσε μεταξύ άλλων, μέσω του Facebook ότι «κανένα πραγματικό πρόβλημα, δεν έχει μεταξύ του, το ζεύγος Πατούλη! Σε απόλυτη συνεννόηση, γίνονται ΟΛΑ και μας κοροϊδεύουν! Ο κος Γιώργος Πατούλης, λόγω των οικονομικών ελέγχων (τωρινών και επόμενων) στο Μαρούσι (ειδικά στις Δημοτικές Επιχειρήσεις), θέλει να επηρεάζει αποφασιστικά, την τωρινή κατάσταση, αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις! Για αυτό τον λόγο θέλει οπωσδήποτε, ο νέος Δήμαρχος,να ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ απο τους ψήφους,των Δημοτικών Συμβούλων, της κας Μαρίνας Πατούλη,  σύμφωνα με όσα προβλέπει, το νεο εκλογικό σύστημα!».

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Αμαρουσίου, ο οποίος, με μία αιχμηρή ανακοίνωση χαρακτηρίζει τον κ. Μεθενίτη «καλικάντζαρο».«Προφανώς ζήλεψε τη δόξα του γνωστού στην ελληνική λαϊκή παράδοση μαλλιαρού τρολ, του «βρωμοκοιλαρα» καλικάντζαρου  Μαγάρα. «Προσπαθεί να εισέλθει σε «ξένο σπιτικό», στο Δήμο Αμαρουσίου, επιχειρώντας  να «πριονίσει» χωρίς επιτυχία το « δέντρο» , στο οποίο στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος.

Συστήνουμε στον «καλικάντζαρο» Μεθενίτη να κοιτάξει «τα του οίκου του». Να ασχοληθεί με το χάος που αφήνει «κληρονομιά» στη δημοτική παράταξη που τον ανέδειξε δήμαρχο, αλλά και στην πόλη που τον εμπιστεύθηκε», αναφέρει ο δήμος Αμαρουσίου.

Ο κ. Μεθενίτης επανήλθε όμως με δεύτερη ανάρτηση στην οποία απευθύνει έξι ερωτήματα προς τον Γιώργο Πατούλη. Ανάμεσα σε όλα τα ερωτήματα, αναφέρει: «Γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ, όταν σε ρωτάνε ,για οικονομικους ελέγχους, στις Δημοτικές σου Επιχειρήσεις; Δεν έχεις κανένα λόγο ανησυχίας, έτσι δεν είναι; Πόσα ειναι τελικά σήμερα, τα ταμειακά διαθέσιμα της ΚΕΔΕ; Μήπως σπαταλήσες οκτώ (8)  εκατομμύρια Ευρώ (!!)σε τέσσερα(4) χρόνια, κυρίως, σε ταξίδια στο εξωτερικό, πολυτελή Ξενοδοχεία, Δεξιώσεις σχετικών και μη, παρατρεχάμενων σου; Να ελέγξει ένας Οικονομικός Εισαγγελέας, τα σχετικά Τιμολόγια;».

Επίσης, σε βίντεο που ανάρτησε για να ευχηθεί χρόνια πολλά, ο κ. Μεθενίτης κάνει αναφορά σε κρυφή δημοσκόπηση της ΝΔ, στην οποία, για τη θέση του περιφερειάρχη ο Γιώργος Πατούλης λαμβάνει μόλις 12%, έναντι 36 του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

apofiti

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η νεαρή απόφοιτη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, απεικονίζεται με το πτυχίο…

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

InCollage 20240426 174104583

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

Το παράπονο του προς τον Γιάννη Καλλιάνο εξέφρασε ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ του Παπανικολάου

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

δικαστηριο

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις…