Newsroom

Newsroom

Τριήμερη περιοδεία Τσίπρα σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο

Τριήμερη περιοδεία στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Αμβούργο πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.…

Τριήμερη περιοδεία στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Αμβούργο πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα στις 12.30 σήμερα θα μιλήσει στο προεδρείο της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς (GUE) στο Ευρωκοινοβούλιο , ενώ λίγο αργότερα στις 15:00, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, έπειτα από πρόσκληση του τελευταίου. Μάλιστα, θα προχωρήσουν σε κοινές δηλώσεις στις 16:30.

Η τριήμερη περιοδεία του κ. Τσίπρα αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί στις 18:00 με την ηγεσία του Die Linke (η Αριστερά), στα γραφεία του κόμματος, και συγκεκριμένα με τους Γκρέγκορ Γκίσι, Βόλφγκανγκ Γκέρκε και Ντίτερ Ντεμ.

Τέλος, το Σάββατο ο κ.Τσίπρας είναι προσκεκλημένος στο συνέδριο του Ιδρύματος Zeit – Stiftung της εφημερίδας Die Zeit, ως κεντρικός ομιλητής στην ενότητα «Το μέλλον της Ελλάδας – Το μέλλον της Ευρώπης». Το Συνέδριο θα ανοίξει με ομιλία του ο Γάλλος διανοούμενος κ. Stephen Hessel.

Την ίδια ημέρα, στις 14:30 θα πραγματοποιήσει στο κέντρο του Αμβούργου ομιλία στην καμπάνια του Die Linke για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.