Του…συνεδρίου στη ΝΔ – Στυλώνει τα ποδάρια ο Σαμαράς, μαζεύει υπογραφές ο Δένδιας

Παρά τις προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά να «τιθασεύσει» το εσωτερικό της ΝΔ, όπως λένε και διάφορα γνωμικά «όταν τραβηχτεί το μαχαίρι από το θηκάρι ξαναμπαίνει μόνο αν έχει αίμα». Τα μαχαίρια έχουν βγει προ πολλού στη Συγγρού και ο Νίκος Δένδιας δεν δείχνει να «καταπίνει» το κλείσιμο της υπόθεσης «Έκτακτο Συνέδριο» που προωθεί ο Αντώνης Σαμαράς.

1 578

Παρά τις προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά να «τιθασεύσει» το εσωτερικό της ΝΔ, όπως λένε και διάφορα γνωμικά «όταν τραβηχτεί το μαχαίρι από το θηκάρι ξαναμπαίνει μόνο αν έχει αίμα».
Τα μαχαίρια έχουν βγει προ πολλού στη Συγγρού και ο Νίκος Δένδιας δεν δείχνει να «καταπίνει» το κλείσιμο της υπόθεσης «Έκτακτο Συνέδριο» που προωθεί ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr μαζεύει υπογραφές επί τούτου από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 20 και συνεχίζει άκοπα…
Ο Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής προσπάθησε να πει και πάλι ότι το θέμα του «Έκτακτου Συνεδρίου» έκλεισε οριστικά αλλά μάλλον δεν το άκουγαν όλοι εκείνη την στιγμή.
Ντόρα Μπακογιάννη, Ευριπίδης Στυλιανίδης και φυσικά Νίκος Δένδιας έχουν αφήσει το εμπροσθογεμή όπλα και περνάνε πλέον στην χρήση ομαδικών πυρών με γεμιστήρες!
Το μίνιμουμ των απαιτήσεών τους είναι μια μίνιμουμ συνεννόηση και αλλαγή σελίδας στην ΝΔ
Αυτοί που ακόμα κινούνται «ευέλικτα» είναι οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Ο Κ. Μητσοτάκης έχει ζητήσει έκτακτο συνέδριο αλλά το αποσυνδέει από την αλλαγή ηγεσίας και αποφεύγει πάση θυσία να φωτογραφηθεί ως «δελφίνος» αποφεύγοντας τα πολλά πολλά με Νίκος Δένδια και Όλγα Κεφαλογιάννη και αφήνοντας διαύλους επικοινωνίας με Μάκη Βορίδη
Ο Δ. Αβραμόπουλος από την άλλη στέλνει μηνύματα με τις πράξεις τους. Κύκλοι του περιβάλλοντός τους τονίζουν με σημασία: «Και μόνο η παραίτησή του, αλλά και οι επισημάνσεις του στην Πολιτική Επιτροπή λένε πολλά. Ουσιαστικά, σηματοδοτούνται η οριστική αποστασιοποίησή του από τον Αντ. Σαμαρά και το ενδιαφέρον του για τα συμβαίνοντα στην παράταξη, έστω κι αν κάποιοι κάνουν ότι δεν κατάλαβαν». Αναμένεται δε νέα παρέμβασή του μόλις κατακάτσει ο κουρνιαχτός
Και η Ντ. Μπακογιάννη κινείται στο ίδιο μοτίβο ρίχνοντας τους τόνους και περιμένοντας τον Σαμαρά στην γωνία, συνεχίζοντας επαφές με Κ. Καραμανλή, Β. Μεϊμαράκη και Νίκος Δένδια
«Τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα μιλήσει. Τοποθετήθηκε με σαφήνεια όσο ελάχιστοι», τονίζουν συνεργάτες της.
Ο Ε. Στυλιανίδης φαίνεται πιο συγκρατημένος αλλά παραμένει σταθερός σε όσες απόψεις έχει εκφράσει, κρατώντας ανοιχτούς διαύλους και αυτός με τους Καραμανλικούς.
Ο Β. Μεϊμαράκης ταυτίζεται με την στάση Καραμανλή. Ακούει βλέπει και προς το παρόν δεν μιλά αφού επέλεξε να ακούσει μόνο τον αρχηγό του κόμματος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ ήταν απών από την Πολιτική Επιτροπή.
Την ίδια στιγμή σύμφωνα με συνεργάτες του είναι έτοιμος να αρνηθεί την θέση της αντιπροεδρίας της ΝΔ
Τέλος ο Μάκης Βορίδης συνεχίζει να κοιτά προς το εξωτερικό της ΝΔ, και παίζει με την αντίθεση Δεξιάς – Αριστεράς, στηρίζοντας παράλληλα τον Αντώνη Σαμαρά παραμένοντας ενάντιος σε ένα έκτακτο συνέδριο.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…