Τουιτερικό τρολάρισμα για το Noor1 εξόργισε τον Υποφάντη και άρχισε τα... μπινελίκια

Τελικά τι τον πείραξε τόσο; Η ειρωνία ή η ανάρτηση άρθρου του Documento; Δε θα μάθουμε ποτέ...

NewsRoom 23/04/2021 | 14:40

Καιρό είχε να απασχολήσει την επικαιρότητα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Νίκος Υποφάντης. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά ήταν τότε που οδηγώντας σε έναν πεντακάθαρο από χιόνια δρόμο έλεγε πως «ένας θεός ξέρει πώς τα καταταφέραμε».

Από τότε κύλησε πολύ νερό στ' αυλάκι, τα χιόνια έλιωσαν, και ο ήλιος ξαναφάνηκε. 

Σήμερα όμως, το όνομα του κ. Υποφάντη κάνει και πάλι τον γύρο του twitter, αυτή τη φορά για την οργή που εξέφρασε όταν έλαβε μια ειρωνική ανάρτηση από έναν χρήστη της πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα, ο ζαχαροπλάστης Γιάννης Σφενδυλάκης σχολίασε το βραβείο Πούλιτζερ που θα πάρουν δημοσιογράφοι για την κάλυψη της υπόθεσης του Noor 1, κάνοντας όμως και αναφορά στην... εκ διαμέτρου αντίθετη δημοσιογραφία του Νίκου Υποφάντη.

Ταγκάροντας λοιπόν τον επισημο λογαριασμό των βραβείων Πούλιτζερ, ο κ. Σφενδυλάκης σχολίασε ειρωνικά: «Ρε @PulitzerPrizes τι σου έχει κάνει ο Νίκος ο Υποφάντης @NYpofantis, ρε γαμώτο, στο διάολο.
Ένα Πούλιτζερ για τον άνθρωπο που έδειξε την δυσκολία του να οδηγήσεις στην ανοικτή εθνική οδό, από τα χιόνια, το αξίζει»
. Παράλληλα, ανήρτησε την είδηση για τα Πούλιτζερ στους δύο δημοσιογράφους, όπως την είχε μεταδώσει το Documento.

Ίσως αυτό το τελευταίο να εκνεύρισε τον Νίκο Υποφάντη περισσότερο και από την ειρωνία του αναγνώστη.

Ποιος είδε λοιπόν τον Υποφάντη και δεν τον φοβήθηκε! Ο δημοσιογράφος απάντησε δύο φορές στη... φοβερή πρόκληση. 

«Έχεις και μια σειρά από τρολάκια να σε ακολουθούν. Μπράβο να σε χαίρονται εκεί στο #makedonia_pallas», έγραψε στην πρώτη απάντησή του, πρακτικά γνωστοποιώντας σε όποιον παρακολουθεί τα social media για λογαριασμό του ξενοδοχείου στο οποίο εργάζεται, ότι ο ζαχαροπλάστης... «τολμά» να εκφράζει την άποψή του.

Ο Νίκος Υποφάντης όμως σε άλλη απάντησή του άρχισε τα... μπινελίκια. «Καλά βρε άνθρωπε...το ξέρουν οι δικοί σου πόσο τρόμπας είσαι ή το κρατάς κρυφό και γράφεις την παπάρα σου μόνο εδώ μέσα;».

Πάντως το ερώτημα παραμένει, αφού όλοι οι δημοσιογράφοι στο twitter έχουν δεχτεί σφοδρή κριτική ή ακόμη και πολεμική από αναγνώστες και τηλεθεατές. Τι τον πείραξε τόσο πολύ τον κ. Υποφάντη; Η ειρωνία; Η αναφορά στα Pulitzer; Ή η ανάρτηση του άρθρου του Documento;