Το τραγούδι «Μητσιέσαι Γαμιοτάκη» που εξαφανίστηκε από το YouTube

Η μελοποιημένη οργή δυο νέων τραγουδιστών για τις τραγικές πυρκαγιές που «κατέβηκε» μόλις σε λίγες μέρες λίγο πριν γίνει viral

Καταγραφή3

Αρκετές μέρες μετά τις καταστροφικές φωτιές, δυο νέοι πήραν την πρωτοβουλία να γίνουν η φωνή όσων είδαν τα σπίτια τους να τυλίγονται στις φλόγες ενόσω το «επιτελικό» κράτος να βρισκόταν σε διακοπές.

Η Χριστίνα και ο Ραφαήλ (The Music Couple) «πάτησαν» πάνω στην μελωδία ενός «εθνικού ύμνου», του «Καραγκιόζη», τους στίχους και τη μουσική του οποίου είχε υπογράψει ο Διονύσης Σαββόπουλος, για να δώσουν ένα εντελώς καινούργιο περιεχόμενο.

«Μητσιέσαι Γαμιοτάκη». Αυτός ήταν ο τίλος του τραγουδιού της Χριστίνας και του Ραφαήλ, δυο άγνωστων, ταλαντούχων και νέων τραγουδιστών, που δεν δίστασαν να καυτηριάσουν την κυβέρνηση και να μελοποιήσουν.. την οργή της ελληνικής κοινωνίας.

Μάλιστα, όπως είχε η γράψει η νεαρή Χριστίνα στην περιγραφή του τραγουδιού στο YouTube, πριν της το ρίξει κάποιος «αόρατος» αλγόριθμος, το τραγούδι αυτό ήταν «αφιερωμένο και στο χωριό μου Αγριοβότανο στην Βόρεια Εύβοια, που σταμάτησαν οι φλόγες στη θάλασσα, καθώς η μητέρα μου ήταν εκεί και ευτυχώς ξέρουμε τα πραγματικά γεγονότα ως έχουν».

Ενώ το τραγούδι ξεκίνησε να γίνεται viral, σύντομα θάφτηκε και αυτό. Ίσως να αποτέλεσε αφορμή, η χρήση της μουσικής χωρίς την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων. 

Σε κάθε περίπτωση, ένα μικρό απόσπασμα έχει μείνει στον κόσμο του Twitter για να θυμίζει ότι η οργή των νέων είναι χαραγμένη βαθιά στην κοινωνία.

«Άφησες απροστάτευτό κόσμο και κοσμάκι, για αυτό και όλοι φωνάζουνε, Μητσιέσαι Γαμιοτάκη

Δεν έχεις ενσυναίσθηση βουτιές θες και μπανάκι, τώρα θα φταίω να σου πω, Μητσιέσαι Γαμιοτάκη

Μας κάψατε την Εύβοια και κάθε χωριουδάκι για αυτό και πάλι θα σου πω, Μητσιέσαι Γαμιοτάκη»

 Δείτε εδώ ένα μικρό απόσπασμα από το τραγούδι με στίχους που σε καθηλώνουν :

 

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

Ασλανίδης

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

«Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον…

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…