Το… έχει χάσει εντελώς ο Ιμπραΐμοβιτς: "Λάμπω όλο το 24ωρο και λάμπει περισσότερο το Μάντσεστερ"

Μπορεί να είναι παικταράς, να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο και να είναι ηγέτης σε κάθε ομάδα που έχει αγωνιστεί, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας τεράστιος νάρκισσος. Αυτή τη φορά αυτοαναφέρθηκε στην απαστράπτουσα οντότητά του, λέγοντας: «Λάμπω όλο το 24ωρο και λάμπει περισσότερο το Μάντσεστερ».

5835ba061dc52424328b4bb2

Πάντα ξέρει να βρίσκει τον τρόπο για να περιστρέφει τη δημοσιότητα γύρω του. Έτσι και στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φέγενορντ.

Αρχικά, ο 35χρονος σούπερ-σταρ ρωτήθηκε για το πότε θα «λάμψει» με την απόδοσή του, όπως έκανε και στις προηγούμενες ομάδες του και απάντησε με τον τρόπο, που μόνο αυτός μπορεί να το κάνει. 

«Λάμπω 24 ώρες το 24ωρο, αλλά αν θέλετε να λάμπω περισσότερο, θα το κάνω για σας. Είμαι στο παιχνίδι για 20 χρόνια και όσο μεγαλώνω, νιώθω καλύτερος. Όταν έφτασα στο Μάντσεστερ, όλη η πόλη έλαμπε. Δεν ξέρω όμως για πόσο έλαμπε. Πλέον λάμπει 24 ώρες. Είμαι εδώ και περνάω υπέροχα. Είμαι άνετος και έχω προσαρμοστεί», είπε ο Σουηδός και συνέχισε, δίνοντας απαντήσεις για το μέλλον του, έπειτα τη βεβαιότητα που εξέφρασε ο Μουρίνιο για την παραμονή του παίκτη.

«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα. Νιώθω καλά και φρέσκος, έτσι με αυτά τα δεδομένα, θα μείνω για δεύτερη χρονιά. Ο δεύτερος χρόνος αρχίζει αυτόματα, αν δεν ειπωθεί κάτι διαφορετικό από μένα και την ομάδα».

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει