Την Κυριακή στέλνουμε μήνυμα ελπίδας, αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας

Την Κυριακή στηρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, στηρίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα. Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό.

Ορέστης Μεταξάς 14/05/2022 | 12:48

Έχουμε πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς μ’αυτή τη νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά κυβέρνηση. Έχουμε πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς με την κυβέρνηση της φθοράς και της παρακμής. Δεν είναι μόνον η ληστρική λίστα αναπροσαρμογής Μητσοτάκη που κλέβει το υστέρημα μας και το χαρίζει στους φίλους της ιδιοκτήτες των εταιριών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Είναι όλα όσα πρόλαβαν να κάνουν στα σχεδόν τρία χρόνια που κυβερνούν.

Δημιούργησαν ένα πρωτοφανές ασφυκτικά ελεγχόμενο πλαίσιο ενημέρωσης, ένα απόλυτα διαπλεκόμενο κράτος των ολιγαρχών της διαφθοράς. Ένα αρπακτικό κράτος των απ’ευθείας αναθέσεων, του πλιατσικολογήματος του δημοσίου χρήματος. Ένα χυδαίο αστυνομικό κράτος που αντί για γιατρούς προσλαμβάνει αστυνομικούς και ονειρεύεται πίσω από κάθε φοιτητή να υπάρχει η σκιά ενός αστυνομικού.


Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς μ’αυτή την κυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής. Του ρεκόρ των νεκρών της πανδημίας, του ρεκόρ των καμένων στρεμμάτων δάσους, του ρεκόρ του πληθωρισμού που βάζει φωτιά και κατακαίει τους προϋπολογισμούς της λαϊκής οικογένειας.


Αντιστεκόμαστε σ’αυτή την καταστροφική κυβέρνηση. Αντιστεκόμαστε στην νοσηρή κανονικότητα τους, αντιστεκόμαστε στο κράτος των «αρίστων». Με την μαζική συμμετοχή μας την Κυριακή, δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, δυναμώνουμε την φωνή μας, δυναμώνουμε την φωνή της κοινωνίας. Στέλνουμε αποφασιστικό μήνυμα: Ως εδώ. Δεν πάει άλλο. Ο δρόμος της ανατροπής είναι ο δρόμος που θα περπατήσουμε. Το τέλος της διεφθαρμένης αυτής κυβέρνησης πλησιάζει. Με την μαζική συμμετοχή μας την Κυριακή στηρίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας με την καθημερινή του παρουσία στη Βουλή, στις πόλεις, στα χωριά, στις γειτονιές, στις αγορές, στα καφενεία και σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, μεταφέρει το μήνυμα του τέλους αυτής της παρακμής. Με το ζεστό χαμόγελο του αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων. Μπορούν να ελπίζουν και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο γι αυτούς και τα παιδιά τους. Με το πλατύ χαμόγελο του εμπνέει τους νέους ανθρώπους που ζουν την καθημερινή εργασιακή βαρβαρότητα και την έλλειψη προοπτικής.


Η μεγαλύτερη καταστροφή αυτής της κυβέρνησης είναι ότι παγίωσε την απαισιοδοξία στην κοινωνία. Αυτή την αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης θα πολεμήσουμε. Την κατήφεια και την μελαγχολία. Μπορούμε ν’ αλλάξουμε την κοινωνία. Την Κυριακή στέλνουμε μήνυμα ελπίδας, αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας. Πλησιάζει το τέλος της δυστοπίας του Μητσοτάκη.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr