Newsroom

Newsroom

Το τηλεοπτικό θρυλικό σίριαλ "Entourage" στη μεγάλη οθόνη

«Entourage»

entourage

Το «Entourage» ξανασυγκεντρώνει στη μεγάλη οθόνη το αυθεντικό cast της σειράς με τους Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και Τζέρεμι Πίβεν. Ο αστέρας του κινηματογράφου Βίνσεντ Τσέιζ (Γκρένιερ) μαζί με όλη την κουστωδία, τον Έρικ/I (Κόνολι), τον Τέρτλ (Φεράρα) και τον Τζόνι/Ντράμα (Ντίλον), επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, Άρι Γκολντ (Πίβεν). Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν μέρει αλλάξει, αλλά ο δεσμός που τους συνδέει παραμένει ισχυρός, καθώς κινούνται μέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσμο του Hollywood. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ο Χέιλι Τζόελ Όσμεντ, ως πατέρας και γιός (Λάρσεν και Τράβις ΜακΚρέντλ).

Στo «Entourage» θα δούμε επίσης και άλλα οικία πρόσωπα από την τηλεοπτική σειρά, όπως η Πέρι Ριβς, ως η σύζυγος του Άρι Γκολντ, η Εμανουέλ Σρικί, ως Σλόαν, ο Ρις Κόιρο, ως Μπίλι Γουόλς, η Ντέμπι Μάζαρ ως Σόνα, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Βινς. Ακόμη στην ταινία παίζουν ο Ρεξ Λι ως Λόιντ, η Κόνστανς Ζίμερ, ως Ντέινα Γκόρντον και η Νόρα Νταν ως Δρ. Μάρκους.  Τέλος, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται ως ο… εαυτός της ενώ το καστ πλαισιώνουν ο Άλαν Ντέιλ, ο οποίος εμφανιζόταν και στη σειρά, ο ράπερ Σκοτ Μεσκούντι και η Ρόντα Ρούσεϊ.

Η ταινία ENTOURAGE ξεκινά στο σημείο που τελειώνει η σειρά. Έξι ημέρες αργότερα, για την ακρίβεια. Ο Βινς, έχοντας ταξιδέψει από το Λος Άντζελες στο Παρίσι προκειμένου να παντρευτεί τη γυναίκα των ονείρων του, βρίσκεται στον μήνα του μέλιτος. Μόνος του. Για την ακρίβεια κάνει κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, σ’ ένα τεράστιο γιοτ, παρέα με καμία εκατοσταριά καλλονές που φορούν μπικίνι. Η μόνη που λείπει είναι εκείνη που – πολύ σύντομα  – θα γίνει η πρώην γυναίκα του!

Προκειμένου να συμπαρασταθούν στον κολλητό τους την ώρα που τους έχει περισσότερο ανάγκη (και ασφαλώς να τον βοηθήσουν να καταναλώσει λίγη από τη σαμπάνια που ρέει άφθονη), ο Έρικ, ο Τερτλ και ο Ντράμα σπεύδουν να του συμπαρασταθούν. “Αυτοί οι τύποι ξέρουν τι σημαίνει πραγματική φιλία,” λέει ο Έλιν. “Τα φανταχτερά αυτοκίνητα και οι γυναίκες έρχονται δεύτερες μπροστά στη σχέση που έχουν μεταξύ τους.” 

Τα γυρίσματα του ENTOURAGE έχουν γίνει σε μερικά από τα πιο κεντρικά hot spot του Λος Άντζελες. Η παραγωγή της ταινίας θέλησε ν’ ακολουθήσει το ντοκιμαντερίστικο στιλ της τηλεοπτικής σειράς, οπότε έκανε τα γυρίσματα στο περιβάλλον στο οποίο οι χαρακτήρες ζουν και εργάζονται.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει στην ταινία τις πιο όμορφες παραλίες, τα πιο εντυπωσιακά σπίτια, τα πιο trendy καταστήματα, εστιατόρια και κλαμπ μέσα και γύρω από την πόλη.

Οι παραγωγοί της ταινίας συμφώνησαν από την αρχή ότι θα ήταν προς όφελός τους να χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που δούλευαν στο συνεργείο της τηλεοπτικής σειράς. Στη λογική αυτή, ο  Έλιν προσκάλεσε τον διευθυντή φωτογραφίας Στίβεν Φίρμπεργκ, το σεναριογράφο Τζεφ Γκροθ, την ενδυματολόγο Ολίβια Μάιλς και τον σχεδιαστής παραγωγής Τσέις Χάρλαν.

Στην αρχική σκηνή της ταινίας, η παραγωγή είχε την ευκαιρία να πάει μία εκδρομή στα ανοικτά του Μαϊάμι, στη Φλόριντα, που  χρησιμοποιήθηκε σαν σκηνικό για να «ντουμπλαριστεί» η Μεσόγειος. Στη συνέχεια, επιστρέφοντας στα «πάτρια εδάφη», γυρίστηκαν σκηνές στο ξενοδοχείο Montage στο Beverly Hills, μπροστά από το φημισμένο La Brea Tar Pits, και στο αεροδρόμιο Burbank. Το απίστευτο σπίτι της Madonna στους λόφους του Hollywood, χρησιμοποιήθηκε ως το σπίτι του Βινς, ενώ η τεράστια κατοικία του Τέρτλ στο Malibu όπου ο Βινς διοργανώνει το πάρτι για την ταινία του, βρίσκεται στην κορυφή τεσσάρων στρεμμάτων, στα βράχια του Rancho Palos Verdes.

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει