Newsroom

Newsroom

Τί "πραγματικά" έκανε ο Γιάνης στο μετρό!

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός : ο Γιάνης Βαρουφάκης ανακατεύτηκε μαζί με εμάς, μαζί με την πλέμπα στο μετρό. Έγινε…

varoufakis 1

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός : ο Γιάνης Βαρουφάκης ανακατεύτηκε μαζί με εμάς, μαζί με την πλέμπα στο μετρό. Έγινε ένα με τον λαουτζίκο και οι φωτογραφίες των επιβατών ήρθαν για να επιβεβαιώσουν την είδηση. Ένα ερώτημα πλανιέται όμως : τι πραγματικά έκανε ο Βαρουφάκης μέσα στο μετρό; Καταγράψαμε κάθε κίνησή του και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά τι συνέβη την ημέρα που οι αστικές συγκοινωνίες της χώρας μας γνώρισαν την καταξίωση.

Ο ελεγκτής έπεσε πάνω στον Βαρουφάκη και του έδειξε ΕΚΕΙΝΟΣ το εισιτήριό του.

Απ’τα μεγάφωνα ακούστηκε το «Σας παρακαλώ προσέξτε τα προσωπικά σας αντικείμενα ή ακόμα καλύτερα, για απόλυτη ασφάλεια από όλους τους κινδύνους, καθίστε δίπλα στον κύριο Βαρουφάκη».

Ο οδηγός του συρμού ευχήθηκε απ’το μεγάφωνο για πρώτη φορά «καλό ταξίδι» και ανακοίνωσε στα πόσα πόδια τσουλάει το μετρό.

    6 γυναίκες του ζήτησαν να βγάλουν σέλφι, τελικά μόνο η μία τα κατάφερε. Οι άλλες 5 έπεσαν λιπόθυμες όταν ένιωσαν το αυτί τους να τους το γαργαλάει ερωτικά το «ναι» του…

    Μία γιαγιά και μία έγκυος γυναίκα μάλωσαν για το ποια θα σηκωθεί και θα του δώσει την θέση της για να κάτσει. Τελικά την εύνοιά του την κέρδισε ένας παππούλης 92 ετών που σηκώθηκε και λίγα λεπτά αργότερα ξεψύχησε ευτυχισμένος.

    Έπιασε την κουβέντα με έναν ξένο τουρίστα, ο οποίος του δήλωσε ότι ήρθε στην Ελλάδα μόνο για εκείνον. Τον ρώτησε τι άλλο αξίζει να δει στην χώρα μας και ο Βαρουφάκης έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος απ’την πλεονεξία του.

    Σε ένα τράνταγμα του συρμού ένας νεαρός φοιτητής τον ακούμπησε ελαφρά και όπως δήλωσε αργότερα : «Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά νιώθω ήδη πιο έξυπνος, τι να πω».

    Το τζάμι της πόρτας κοιτάχτηκε πάνω στον Βαρουφάκη και φτιάχτηκε λίγο.

    Έστειλε μήνυμα στην Εύα Καϊλή. «EYA KAΛΗΜΕΡΑ, Ο ΓΙΑΝΗΣ ΕΙΜΑΙ, ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ : ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ»; Γελάει πνιχτά, νιώθει πολύ πειραχτήρι πρωί πρωί. χιχιχί

    Ανοίγει το σακίδιό του και ψάχνει ένα βιβλίο για να περάσει την ώρα του. Είναι ανάμεσα σε Ντοστογιέβσκι και Νίτσε, αλλά τελικά τον κερδίζει ο Αινστάιν.

    Βγαίνοντας απ’το βαγόνι, προσπάθησε να δώσει το εισιτήριο του στον επόμενο αλλα τον είδε από μακρυά ο Θάνος Τζήμερος και του έβαλε τις φωνές. Δεν δόθηκε καμία συνέχεια στο περιστατικό.

    Κατά την έξοδό του απ’τον σταθμό, έκατσε στα αριστερά στις κυλιόμενες σκάλες, ακούνητος. Κανείς δεν του είπε τίποτα, μόνο τον ευχαρίστησαν για την κορμοστασιά του.

Πηγή: ipop.gr

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…