"Τί επαγγέλλεσαι;-Επαναστάτης", ολοκληρώθηκε η μεταγωγή Μαζιώτη

Μέσα σε επτά λεπτά ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του Νίκου Μαζιώτη από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο Εφετείο, την ώρα που η…

Μέσα σε επτά λεπτά ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του Νίκου Μαζιώτη από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο Εφετείο, την ώρα που η περιοχή ήταν αποκλεισμένη και πετούσαν ακόμα κι ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. Στη συνέχεια ο καταδικασμένος γα συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» μεταφέρθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Στην αρχή μεταφέρθηκε στο Εφετείο σε χρόνο- ρεκόρ κι από εκεί στον Κορυδαλλό, ενώ δυο ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. συνόδευαν από αέρος την πομπή.

Τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. είχαν σηκωθεί για κατόπτευση χώρου, ενώ δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας έξω από τον «Ευαγγελισμό». Οι δρόμοι είχαν κλείσει στο Κολωνάκι από όπου πέρασαν τα αυτοκίνητα για την μεταγωγή, ενώ πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ και η αντιτρομοκρατική συνόδευσαν την πομπή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Μαζιώτης βρέθηκε νωρίτερα στο γραφείο του 27ου Τακτικού Ανακριτή. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αρνήθηκε να πει ακόμα και το όνομά του στον ανακριτή, ενώ ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, τί επαγγέλλεται η απάντησή του ήταν «επαναστάτης».

Ο ανακριτής του έδωσε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα στις 13:30.

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπό της μίλησε για το χρονικό της…

Άρτα: Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του

Άρτα: Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία του στυγερού εγκλήματος που σημειώθηκε στην Άρτα το απόγευμα της…