Newsroom

Newsroom

Τι έδειξε η νεκροψία για τους νεκρούς στα Σφακιά

Στο πένθος τα Χανιά τα τελευταία 24ώρα εξαιτίας του τραγικού θαλάσσιου δυστυχήματος με τους τρεις νεκρούς στα Σφακιά.

5b0283e21dc524a41d8b4589

Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος για τα δύο αδέλφια που οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία με βαθιά οδύνη ενώ στη δημοσιότητα την ίδια ώρα και τα πορίσματα από την ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των 3 ανδρών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης στο neakriti.gr, για τα δύο αδέλφια, η αιτία θανάτου οφείλετο σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ για τον τρίτο νεκρό που επέβαινε στο μοιραίο σκάφος, η αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι η αιμορραγική καταπληξία λόγω κακώσεων στα σπλάχνα και στην κοιλιά, η οποία ήταν σε τέτοιο βαθμό που αποδείχτηκαν τελικά και θανατηφόρες.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στο τέταρτο πρόσωπο που επέβαινε στο μοιραίο σκάφος εκείνο το βράδυ και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και συγκεκριμένα στη Θωρακοχειρουργική Κλινική.

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Βουλγαρίδης, μιλώντας στο neakriti.gr, τόνισε πως ο ασθενής «πηγαίνει καλά και αντιμετωπίζεται συντηρητικά. Μάλιστα, δε χρειάστηκε να υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση. Φέρει πολλαπλές κακώσεις στα πλευρά και στη σπονδυλική στήλη, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του».

Τη διερεύνηση για τα αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Χανίων το οποίο βρίσκεται στη φάση της προανάκρισης. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι ήδη έχουν πάρει κάποιες καταθέσεις από άτομα τα οποία εμπλέκονται έμμεσα στην υπόθεση.

Το Λιμεναρχείο, πάντως, περιμένει να ευνοήσουν οι συνθήκες και η κατάσταση της υγείας του 31χρονου, η κατάθεση του οποίου πρόκειται να «ρίξει» φως στα αίτια που οδήγησαν σ’ αυτό το φριχτό δυστύχημα.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.