Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι περιγραφές για τη γυναικοκτονία της Γεωργίας – Την έδεσαν, τη φίμωσαν και την «τύφλωσαν»(video)

Αδιανόητες είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη

θεσ

To άγριο περιστατικό με την γυναικοκτονία της Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει αποτροπιασμό, με τις νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να είναι πραγματικά σοκαριστικές με τις πράξεις του συντρόφου της και του συνεργού του να μην τις χωράει ανθρώπινος νους.

Ποιο ήταν το σχέδιο των δραστών

«Την 1η Ιανουαρίου 2024 και περί ώρα 15:50, ο σύντροφος της Γεωργίας τηλεφώνησε στον συνεργό και του ζήτησε να μεταβεί στο σπίτι του στις 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας και να μην έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Όταν συναντήθηκαν του ζητήσε να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσουν μια «ψεύτικη ληστεία» στην Γεωργία όπως χαρακτηριστικά του είπε και του περιέγραψε το σχέδιο που είχε καταστρώσει.

Του είπε ότι θα πήγαινε να πάρει τη Γεωργία Μουράτη από την εργασία της και όταν θα επέστρεφαν στο διαμέρισμα του ο συνερργός θα πραγματοποιούσε επίθεση στην Γεωργία Μουράτη, θα την έπιαναν από πίσω και θα της έκλεινε το στόμα για να μην φωνάξει.

Στη συνέχεια θα την πήγαινε στο υπνοδωμάτιο και θα την ακινητοποιούσαν με χειροπέδες.

Ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας του επέδειξε ένα οικιακό μαχαίρι με κίτρινη λαβή και του ζήτησε να το χρησιμοποιήσει για να απειλήσει την σύντροφό του.

Αφού την ακινητοποιούσαν προσποιούμενοι τους ληστές, το πρωί θα μετέβαιναν στο πατρικό της σπίτι της Γεωργίας και θα αφαιρούσαν απ’ το σπίτι χρηματικό ποσό επτά με 8000 ευρώ που είχαν οι γονείς της.

Ο συνεργός θα λάμβανε μερίδιο από το χρηματικό ποσό για την συμμετοχή του στην ληστεία.

Μετά θα επέστρεφαν πίσω στο διαμέρισμα του και αφού την έλυναν θα ισχυριζόνταν ότι τους λήστεψαν. Ο συνεργός συμφώνησε να συμμετάσχει λόγω οικονομικής δυσχέρειας στην οποία βρισκόταν».

Την έδεσαν με χειροπέδες, τη φίμωσαν και την «τύφλωσαν» με μονωτική ταινία

Το εγκληματικό τους σχέδιο, όπως περιέγραψε ο συνεργός «τέθηκε σε ισχύ στις 21:00 της 1ης Ιανουαρίου 2024 και όταν ο σύντροφος της 41χρονης αναχώρησε από το σπίτι του για να μεταβεί στην εργασία της, ο συνεργός παρέμεινε στο διαμέρισμα.

Τα φώτα του διαμερίσματος παρέμειναν σβηστά και τα παντζούρια κατεβασμένα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του συνεργού, επέστρεψαν περί ώρα 22:50 έως και 23:10. Ο ίδιος τους ανέμενε κρυμμένος στο σαλόνι.

Όταν η Γεωργία Μουράτη μπήκε στο διαμέρισμα, ο συνεργός της επιτέθηκε από πίσω και την ακινητοποίησε, πιάνοντας τη με το αριστερό του χέρι, ενώ με το δεξί του χέρι ακουμπούσε το μαχαίρι που κρατούσε στο λαιμό της.

Την οδήγησαν στην κρεβατοκάμαρα όπου ο σύντροφος της αφού έσβησε τα φώτα, της δέσμευσε τα χέρια με χειροπέδες και της έφραξε το στόμα και τα μάτια με ταινία συσκευασίας».

Στη συνέχεια όπως αναφέρεται στην δικογραφία ο σύντροφος της Γεωργίας, του πήρε το μαχαίρι από το χέρι και του έκανε νόημα να αποχωρήσει από το διαμέρισμα και να μεταβεί στο αυτοκίνητό του.

Μετά από 10 λεπτά περίπου βγήκε και του ζήτησε να ανέβει στο διαμέρισμα τον βοηθήσει. Όταν ο συνεργός τον ρώτησε τι συνέβη, εκείνος είπε: «η Γεωργία είναι νεκρή».

Όταν ανέβηκε στο διαμέρισμα αντίκρισε την Γεωργία Μουράτη ξαπλωμένη στο κρεβάτι μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ακολούθως ο συνεργός εξιστόρησε πως για να εξαλείψουν τα ίχνη του εγκλήματος, τοποθέτησαν το πτώμα της σε κουτί – βαλίτσα και με το αυτοκίνητο το μετέφεραν σε ορεινή δύσβατη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο Θέρμης.

Οι ειδήσεις σήμερα:

Ιερέας αποκάλεσε διαστροφικό τον Πουλόπουλο σε συζήτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια – Χαμός στον αέρα (Video)

Βρήκε τη λύση ο υφυπουργός εργασίας: Στα 60 πηγαίνετε να δουλέψετε σε σούπερ μάρκετ (video)

Μεσολόγγι: Νέο στοιχείο για τον κρεοπώλη – Δεν είχε αφήσει το κινητό σπίτι όπως ισχυριζόταν (video)

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…