Newsroom

Newsroom

Ιερέας αποκάλεσε διαστροφικό τον Πουλόπουλο σε συζήτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια – Χαμός στον αέρα (Video)

«Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο», του είπε - «Ταξίδεψα 850 χρόνια πίσω - Τον είδα σαν ιεροεξεταστή να βασανίζει τον συνάδελφό μου», αντέδρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

418462584 2103072570043493 1628230185645851073 n

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια συζητώντας σε έντονο κλίμα με τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο ιερέας προχώρησε σε αδιανόητα προσβλητικά και ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του.

Οι δυο τους διαφώνησαν αρκετά στο πλατό του «Super Κατερίνα» με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο ρεπόρτερ ρωτά τον ιερέα «δηλαδή με λέτε διαστροφικό;» και τον καλεσμένο να απαντά «ναι σας λέω διαστροφικό».

«Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μάς λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη αλλά είναι μέσα στο μίσος» είπε ιερέας και έκανε μια αναφορά στο συμπόσιο του Πλάτωνα.

Εκεί απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος που του ανέφερε τη θεωρία για το μισό πορτοκάλι όπου το ένα μέρος ψάχνει το άλλο του μισό. «Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε στη συνέχεια με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει πως τον προσβάλλει με τα λόγια του.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου κι ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τι πράγμα μιλάει.

Του απάντησε: «Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο» και πρόσθεσε: «Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

«Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές» είπε ακόμη στον Γιάννη Πουλόπουλο. «Με λέτε διαστροφικό;» τον ρώτησε. «Ναι σας λέω διαστροφικό» απάντησε ο ιερέας.

Δείτε το βίντεο:

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μετά την αποχώρηση του πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου από το πλατό πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Δεν με αφήνει ο Θέμης Μάλλης, έχει φύγει ο πάτερ και δεν είναι σωστό. Θα έπρεπε να τοποθετηθείς και πριν, αν θέλεις τη γνώμη μου», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά εκείνος ήταν αποφασισμένος.

«Όχι, θα επιμείνω σε αυτό. Θέλω να υποστηρίξω τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, γιατί μου έδωσε τζάμπα ένα ταξίδι 850 χρόνια πριν, τον είδα ως ιεροεξεταστή στην Ιερά Εξέταση να βασανίζει τον συνάδελφό μου», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Γιατί δεν το είπες μπροστά του; Η εκπομπή αποδέχτηκε αυτά που είπε; Ο Γιάννης ήταν ενήμερος ότι θα έρθει ο πάτερ εδώ. Εγώ τοποθετήθηκα εκείνη την ώρα, εσύ γιατί όχι;» τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σκληρή επίθεση Λιάγκα σε Μουρατίδη: «Βάζουμε έναν ταλαίπωρο να πει μία μα@@κία…» (video)

Μεσολόγγι: Νέο στοιχείο για τον κρεοπώλη – Δεν είχε αφήσει το κινητό σπίτι όπως ισχυριζόταν (video)

Βρήκε τη λύση ο υφυπουργός εργασίας: Στα 60 πηγαίνετε να δουλέψετε σε σούπερ μάρκετ (video)

 

 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

εκτακτο

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…