Θεσσαλονίκη: Ο δράστης του εγκλήματος λάμβανε επίδομα ψυχιατρικής νόσου από τη Νορβηγία

Η ιατροδικαστική εξέταση εδειξε ως αιτία θανάτου του 32χρονου αστυνομικού «εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου».

thes

Mε ένα μαχαίρι τύπου «push dagger» σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα ο 44χρονος Νορβηγός σε βάρος του 32χρονου αστυνομικού, μέσα σε μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη.

Με το ίδιο μαχαίρι ο δράστης τραυμάτισε στα κάτω άκρα τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τον οποίο λογομάχησε για ασήμαντη αιτία, πριν επιτεθεί στον 32χρονο που έσπευσε να μεσολαβήσει και να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Ο 44χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο Παρασκευή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η τρώση αγγείου, κατά τα ευρήματα του ιατροδικαστή, συνδέεται με το χτύπημα στην αριστερή τραχηλική χώρα του θύματος, ενώ ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Ο δράστης του εγκλήματος λάμβανε επίδομα ψυχιατρικής νόσου από τη Νορβηγία

Ο 44χρονος Νορβηγός που φέρεται να τον σκότωσε μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό, ανέφερε στους αστυνομικούς πως στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί λόγω ψυχιατρικού προβλήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, ο Νορβηγός είπε στους αστυνομικούς ότι ήρθε στη χώρα μας πριν από 9 χρόνια για τουρισμό και τελικά αποφάσισε να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πώς ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να εργάζεται, τους απάντησε ότι έπαιρνε κάποιο επίδομα από το νορβηγικό κράτος καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν με κάποιοι ψυχιατρικό πρόβλημα.

 

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.