Newsroom

Newsroom

Θέλησε να μιμηθεί τον Ντε Νίρο και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα!

Νεκρός από σφαίρα έπεσε ένας 20χρονος στη Χιλή, στη προσπάθεια του να μιμηθεί το ίνδαλμά του, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στη…

the deer hunter

Νεκρός από σφαίρα έπεσε ένας 20χρονος στη Χιλή, στη προσπάθεια του να μιμηθεί το ίνδαλμά του, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στη ταινία «Ο Ελαφοκυνηγός». Ο Bryan Javier Aguilera Soto, χρησιμοποιώντας ένα περίστροφο Taurus .38, έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του καλυτέρου του φίλου, μιμούμενος την μυθική σκηνή της Ρώσικης ρουλέτας. 

Φανατικός οπαδός του Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο 20χρονος, στην προσπάθειά του να αναπαραστήσει τη σκηνή από τη βραβευμένη με 5 Όσκαρ ταινία οπού πρωταγωνιστούσε ο διάσημος ηθοποιός, σωριάστηκε στο έδαφος. Στην περίφημη σκηνή οι φυλακισμένοι, ανάμεσα σε αυτούς και ο Ντε Νίρο, υποχρεώνονται από τους φύλακες να παίξουν ρώσικη ρουλέτα, και στη συνέχεια θα πόνταραν στο ποιος θα σκοτωθεί.

Ο 20χρονος από τη Χιλή, επισκέφθηκε ένα φίλο του στην πόλη Coquimbo και του πρότεινε να δοκιμάσουν την τύχη τους στο επικίνδυνο «παιχνίδι». Αντίθετος με την πρόταση του κολλητού του, αρνήθηκε να προβεί σε αυτή την τρέλα. Ο 20χρονος, εκνευρισμένος βγήκε έξω από το σπίτι και μερικά λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Ο νεαρός είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

chile 0

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν αλλά ο θάνατός του ήρθε λίγα λεπτά αργότερα.  Τραγική ειρωνεία, ότι το περιστατικό συνέβη λίγες μέρες αφότου ο αρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή, ενημέρωσε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την κατοχή όπλων στα σπίτια, ειδικά όταν μπορεί να πέσουν στα χέρια νέων ανθρώπων. Ο ίδιος είχε ζητήσει από τους πολίτες της περιοχής να παραδώσουν τα όπλα τους ανώνυμα και χωρίς νομικές συνέπειες. 

Να σημειωθεί ότι το όπλο με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε ο νεαρός, είχε κλαπεί από έναν γείτονα, ο οποίος το κατείχε νόμιμα.