Θανάσης Αλευράς: «Πάσχω από αυτοάνοσο – Τι έκανα και τρέλανα τα κύτταρα μου;» (Video)

Μπορεί δηλαδή να ντρέπεσαι να εκθέσεις το σώμα σου, μπορεί να πονάνε τα κόκαλα ή οι αρθρώσεις σου και να έχεις αφόρητους πόνους. Ευτυχώς, εγώ έχω μια πολύ πιο ήπια μορφή, η οποία όμως σε περιόδους μου έχει φέρει μεγάλη αμηχανία“.

image 1

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΜΕGA “Μεγάλη Εικόνα” βρέθηκε ο Θανάσης Αλευράς, μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, είπε σχετικά: “Έχω μιλήσει δημόσια για το δικό μου αυτοάνοσο, ναι, την ψωρίαση που με ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια. Φαίνεται, είναι πάνω στο δέρμα σου. Μπορεί δηλαδή να ντρέπεσαι να εκθέσεις το σώμα σου, μπορεί να πονάνε τα κόκαλα ή οι αρθρώσεις σου και να έχεις αφόρητους πόνους. Ευτυχώς, εγώ έχω μια πολύ πιο ήπια μορφή, η οποία όμως σε περιόδους μου έχει φέρει μεγάλη αμηχανία“.

Και πρόσθεσε: “Μου έχει φέρει όμως και μια μεγάλη σκέψη, όσον αφορά στο τι έκανα εγώ και τρέλανα τα κύτταρα μου. Όλες αυτές οι ασθένειες είναι ψυχογενείς. Νομίζω ότι ασθενούμε, νοσούμε, όταν κάτι δεν κάνουμε καλά ή δεν είναι κάτι σε αρμονία”.“Το μυαλό δεν είναι σε αρμονία με τα θέλω μας; Να συνεχίζεις να ζεις μια ζωή που πια σου έχει τελειώσει αλλά από φόβο δεν τολμάς;” αναρωτήθηκε, καταλήγοντας, ο Θανάσης Αλευράς.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Greek Μafia: 8 άτομα κατηγορούνται – Το μεγάλο λάθος που τους ξεσκέπασε

Απίστευτος παπάς κάνει λάθος και παραλίγο να παντρέψει τον γαμπρό με την κουμπάρα – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Λαμπάτος: Λύγισε από συγκίνηση – «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είμαι μόνος χωρίς καμία συμπαράσταση» (video)

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV