Τέλος ο Μπρτζώκας από την Μπαρτσελόνα

Έληξε και τυπικά η θητεία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα, μετά από μία αποτυχημένη σεζόν για την οποία ο έλληνας τεχνικός δεν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

5937d6cd1dc5243d798b4747

Μετά από τη συνεδρίαση του ΔΣ της καταλανικής ομάδας ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας γνωστοποιήθηκε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου.

Η διοίκηση οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λαμβάνοντας υπόψη πως η πορεία της ομάδας στη Euroleague ήταν κάκιστη, ενώ κανένας εκ των δύο εναπομείναντων στόχων, Κύπελλο και πρωτάθλημα, δεν επετεύχθη.

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά από την αρχή για τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθόσον παίκτες κομβικής σημασίας οδηγούνταν ο ένας μετά τον άλλον στα πιτς. Ενδεικτικό παράδειγμα, η αγωνιστική απώλεια του Πάου Ρίμπας για τη διάρκεια όλης της σεζόν, ενώ και οι Πέτερι Κόπονεν, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τζάστιν Ντόελμαν απείχαν για σημαντικό διάστημα λόγω τραυματισμών. 

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα λάβει 1 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση, ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο του μισθού του για το δεύτερο χρόνο συμβολαίου, όπως προέβλεπε η συμφωνία των δύο πλευρών. 

Η επόμενη μέρα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θέλει να είναι φαβορί -αυτή τη στιγμή- οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Σίτο Άλονσο. Μάλιστα, στην περίπτωση που ο Ισπανός αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπασκόνια, πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…