Τελεσίγραφο οπαδών του Παναθηναϊκού: "Θα νικήσετε ή θα καεί η Λεωφόρος"

Η συντριβή του Παναθηναϊκού από τον Ολυμιακό το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» προκάλεσε την οργή των οπαδών του «τριφυλλιού», οι οποίοι πήγαν μέχρι το Κορωπί για ζητήσουν από παίκτες, προπονητή και διοίκηση τον λόγο.

58205faf1dc52415668b47b5

Περίπου 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Κορωπί περίπου μέχρι τις 2:00 το ξημέρωμα, ζητώντας την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι και απειλώντας ότι αν η ομάδα τους δεν κερδίσει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο σε περίπου 15 μέρες, θα κάψουν το γήπεδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι οπαδοί των «πρασίνων» φώναζαν: «Δίνουμε από το υστέρημά μας για να πηγαίνουμε στα γήπεδα», για να ανέβουν οι τόνοι, με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, πάνω στην ένταση της στιγμής, να τους απαντά: «Μη με πιέζετε, θα σηκωθώ και θα φύγω»!

Ακολούθησε κουβέντα των οπαδών με τον Λέτο: «Έχετε χάσει δύο συνεχόμενες φορές με 3-0. Προδώσατε την εμπιστοσύνη μας. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός», με τον αργεντινό να τους απαντά: «Νιώθω τον πόνο σας. Σας καταλαβαίνω. Και εμείς αισθανόμαστε άσχημα».

Ο κόσμος συνέχισε, μιλώντας στους παίκτες: «Δεν αντέχουμε άλλο. Βρείτε τι φταίει και αλλάξτε το. Έρχεται η ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ή θα νικήσετε ή θα καεί η Λεωφόρος». Λίγο πριν αποχωρήσουν, δε, απευθύνθηκαν εκ νέου στους αρχηγούς, λέγοντάς τους: «Εσάς σας στηρίζουμε και το ξέρετε. Πείτε στους υπόλοιπους να καταλάβουν πού παίζουν. Ξυπνήστε τους»! 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει