Τέμπη: Ξεπέρασε τις 1,3 εκατ. υπογραφές το ψήφισμα Καρυστιανού – Πώς μπορείτε να υπογράψετε

Ολοένα και περισσότεροι υπογράφουν το ψήφισμα για τη δικαίωση των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στο έγκλημα στα Τέμπη

Τέμπη

Ξεπέρασαν το 1,3 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού για το έγκλημα στα Τέμπη, την ώρα που βγαίνουν στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις προσπάθειες συγκάλυψής του.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα κατατέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Επίκαιρη Ερώτηση στην υπουργό Εσωτερικών, με τον Βασίλη Κόκκαλη να ζητά από τη Νίκη Κεραμέως να ξεκαθαρίσει αν «θα σεβαστεί η κυβέρνηση με νομοθετική πρωτοβουλία τους 1 εκατ. πολίτες που στηρίζουν το ψήφισμα για τα Τέμπη».

«Εάν το Ψήφισμα που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκ. υπογραφές και συνιστά αναμφισβήτητα έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας και βούλησης του Ελληνικού λαού, έχει κινητοποιήσει την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να προχωρήσει άμεσα στην εισαγωγή στη Βουλή και την ψήφιση του εκτελεστικού του Συντάγματος νόμο για το αναθεωρημένο άρθρο 73, ώστε να εφαρμοστεί στην περίπτωση των Τεμπών», επισημαίνεται σχετικά.

Πώς θα υπογράψετε το ψήφισμα για τα Τέμπη

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα.

Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού, η οποία είχε καθηλώσει το Πανελλήνιο με την κατάθεσή της ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το δυστύχημα.

τεμπη

Δείτε εδώ το σχετικό ψήφισμα και ακολουθήστε τις οδηγίες για να το υπογράψετε και εσείς!

Οι ειδήσεις σήμερα:

Σόου από τον Ευαγγελάτο: Μπήκε στο σπίτι του Κασσελάκη – Το καυστικό σχόλιο από την Ακρίτα (video)

Φαραντούρης: Αποστόμωσε Αυτιά και Μαρκόπουλο στον αέρα του ΣΚΑΪ – Η απάντηση για την Οξφόρδη (video)

Τεντόγλου: Viral ξανά οι δηλώσεις του – «Σάπιο το μετάλλιο… θα πάρω εκδίκηση από τον Καραλή»

Νταλάρας: Ο λόγος που ευχαρίστησε ΚΚΕ και Κουτσούμπα – «Δημήτρη είναι σπουδαίο»

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας