Τεντόγλου: Viral ξανά οι δηλώσεις του – «Σάπιο το μετάλλιο… θα πάρω εκδίκηση από τον Καραλή» (video)

Για ακόμη μια φορά οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου ήταν άκρως απολαυστικές

6139538

Στην Ελλάδα έφτασαν νωρίς το πρωί ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Κάραλης, μετά τις επιτυχίες τους  στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Γλασκώβης, με αρκετό κόσμο να τους περιμένει ώστε να τους αποθεώσει, με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Μαρία Σακοράφα, να βρίσκεται εκεί.

Μάλιστα ο Τεντόγλου από την πλευρά του ανέφερε ότι το συγκεκριμένο χρυσό μετάλλιο είναι άχρηστο, καθώς το άλμα του δεν ήταν καλό και δεν το αφιερώνει πουθενά. Επίσης, τόνισε ότι ο Καραλής ήταν καλύτερος απ’ αυτόν στους συγκεκριμένους αγώνες και ότι θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση το καλοκαίρι.

Πιο αναλυτικά ο Μίλτος Τεντόγλου είπε: «Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, και θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό. Μου αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ακόμα και να έχανα σ’ αυτόν τον αγώνα θα ήταν καλύτερο γιατί θα με πείσμωνε περισσότερο. Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Για μένα είναι ήττα. Άρα είναι πολύ καλό πιστεύω για τη συνέχεια.

Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια. Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στον ανοιχτό το καλοκαίρι».

Από την πλευρά του ο Εμμανουήλ Καραλής τόνισε: «Λοιπόν, 24 ώρες ακριβώς μετά τον αγώνα μου ως χάλκινος, Παγκόσμιος μεταλλιούχος, είμαι πολύ κουρασμένος γιατί δεν κοιμήθηκα καθόλου χθες το βράδυ. Είμαι καλά, θέλω να ξεκουραστώ. Θα φύγω εντελώς από τα πάντα για μία εβδομάδα και επιστρέφω σε μία μισή εβδομάδα, όπου θα πάω στο εξωτερικό για να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό.

Ο σκοπός μου στους μεγάλους αγώνες είναι να εκτελώ σωστά, οπότε η δουλειά μου ήταν να εκτελέσω. Ο Χάρης έκανε την επιλογή των κονταριών, των στηλοβατών και το να αφήσω το ύψος και να πάω στο επόμενο. Πέτυχε, οπότε συγχαρητήρια και στον Χάρη που έκανε εξαιρετική δουλειά.

Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να βλέπει τις προσπάθειες τις δικές μου και όλων των συναθλητών. Είναι κάτι πάρα πολύ καλό για τον στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα. Από εκεί και πέρα, μακάρι να υπάρχουν κι άλλοι αθλητές για να φέρνουν τις νέες γενιές μέσα στο στίβο.

Ναι τον Τεντόγλου τον κέρδισα και θα το δηλώσει στις κάμερες μου είπε. Τον κέρδισα. Το 8,22μ (σσ. που έκανε στο άλμα εις μήκος) είναι 5,72μ (στο άλμα επί κοντώ). Οπότε τον κέρδισα.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…