Ταλαιπωρία για τους δικαστικούς αντιπροσώπους στην Κρήτη (εικόνες)

Κοσμοσυρροή στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου όπου σπεύδουν δικαστικοί αντιπρόσωποι από ολόκληρο το νομό Ηρακλείου , για να παραλάβουν τους σάκους των ψηφοδελτίων και να τους μεταφέρουν στα εκλογικά τμήματα. 
 

NewsRoom 24/05/2019 | 23:11

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του neakriti.gr στο Παγκρήτιο, μόνον απίστευτες μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς, για τη μεγάλη ταλαιπωρία των δικαστικών αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίμεναν, για περισσότερες από δύο ώρες στην ουρά ο καθένας, έξω στον ήλιο, υπομονετικά ώστε να παραλάβουν το υλικό τους και να φύγουν.

Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία ξεκίνησε από στις 4 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ και η οποία έγινε υπό την εποπτεύει του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως υποστήριξαν δικαστικοί αντιπρόσωποι, οι οποίοι ήρθαν από Αθήνα και οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, δεν έχουν ζήσει ξανά κάτι ανάλογο.  

Όπως είπαν εκτός από την ταλαιπωρία αυτό που πιέζει είναι ο χρόνος, καθώς είναι περιορισμένος για να γίνει η παραλαβή.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις άλλες πόλεις της χώρας το υλικό παραδίδεται από το πρωί έως το βράδυ και μόνον στην πόλη του Ηρακλείου συμβαίνει αυτό, να είναι τόσο περιορισμένο το χρονικό διάστημα παραλαβής.

Πηγή: Νέα Κρήτη