Newsroom

Newsroom

Τα παίζει όλα για όλα για να σώσει το τομάρι του: "Γιατί η Ν.Δ. δεν χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση για τη δολοφονία Τεμπονέρα"; Τί γ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναρωτιέται σε άρθρο του γιατί δεν χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση η Ν.Δ. ύστερα από τη δολοφονία Τεμπονέρα και…

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναρωτιέται σε άρθρο του γιατί δεν χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση η Ν.Δ. ύστερα από τη δολοφονία Τεμπονέρα και γιατί δεν κατηγορήθηκε ως ηθικός αυτουργός ο Μάκης Βορίδης δολοφονίας αριστερού την εποχή που ήταν πρόεδρος της Νεολαίας ΕΠΕΝ.

Διαβάστε το άρθρο του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής:

«Η κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως» εναντίον ενός κόμματος με βάση την συλλογική ευθύνη και την ιδεολογία του θυμίζει τις περίφημες δίκες του Στάλιν. Σκοπός της εναντίον διώξεώς μας και της φυλακίσεώς μας δεν είναι η απόδοση δικαιοσύνης αλλά να εξοντώσουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την δολοφονία στο Κερατσίνι, μία δολοφονία την οποία με δημόσια δήλωσή μου κατεδίκασα και η οποία έγινε από συγκεκριμένο άτομο σε συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο μάλιστα εκείνη ακριβώς την στιγμή ήταν παρόντες τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί. Πιο ξεκάθαρη περίπτωση δεν υπήρχε. Όμως η κυβέρνηση Σαμαρά είδε πίσω από αυτήν την ενέργεια μία ολόκληρη «εγκληματική οργάνωση», η οποία «εγκληματική οργάνωση» δεν ήταν άλλη από ένα ολόκληρο κόμμα!

Πριν χρόνια στην Πάτρα σε συμπλοκή αριστερών με οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας είχε πέσει νεκρός ένας αριστερός καθηγητής (ο Τεμπονέρας). Όμως στην περίπτωση αυτή δεν κηρύχθηκε εγκληματική οργάνωση βεβαίως η Νέα Δημοκρατία. Ακόμη λίγα χρόνια πιο πριν από το περιστατικό αυτό οπαδός της ΕΠΕΝ και μέλος της νεολαίας της είχε, με ένα μαχαίρι, σκοτώσει έναν αριστερό. Το περιστατικό είχε συμβεί σε ένα χωριό της Σπάρτης και επικεφαλής της Νεολαίας ΕΠΕΝ ήταν ο Βορίδης. Όμως ΠΟΤΕ δεν κατηγορήθηκε ο Βορίδης για την δολοφονία αυτή. Σε συγκέντρωση του κόμματος του Ζαν Μαρί Λεπέν στην Γαλλία, οπαδοί του κόμματός του δολοφονούν έναν αριστερό. Ποτέ δεν κατηγορήθηκε και δεν φυλακίστηκε γι’ αυτό ο Λεπέν. Μόλις πέρυσι σε συμπλοκή μελών μιας Εθνικιστικής Οργανώσεως της Γαλλίας (οργανώσεως και όχι κόμματος), συμπλοκή με αριστερούς, πέφτει νεκρός ένας από τους αριστερούς. Ο δράστης πηγαίνει φυλακή, η οργάνωση διαλύεται αλλά δεν διώκεται, ούτε φυλακίζεται η ηγεσία της.

Τι ευθύνη μπορώ να έχω εγώ για το γεγονός της συμπλοκής ενός οπαδού, εάν θέλετε και μέλους, που δεν ήταν μέλος, με κάποιον άγνωστο σε εμένα σε έναν χώρο άσχετο από την Χρυσή Αυγή; Φυσικά ΚΑΜΜΙΑ! Όμως αυτό το λογικό και αυτονόητο συμπέρασμα δεν έφτασε στο οπτικό πεδίο της, πράγματι στην περίπτωσή μας, ΤΥΦΛΗΣ δικαιοσύνης, η οποία χρησιμοποίησε την ζυγαριά της σαν πολιτικός μπακάλης, συνεισφέροντας με συγκεκριμένα πρόσωπα σε μια πρωτοφανή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, η οποία άλλωστε εξομολογήθηκε από τον ίδιο τον έμπιστο του Σαμαρά, Μπαλτάκο.

Δεν είμαι στην φυλακή, λοιπόν, για κανένα έγκλημα, για καμμία «εγκληματική οργάνωση». Είμαι γιατί τους έκοβα ψήφους, γιατί άλλαζα με τρόπο δραματικό το αρρωστημένο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, μιας δοξασμένης χώρας, την οποία έχουν καταντήσει προτεκτοράτο οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι δήμιοι του Έθνους μας, οι οποίοι υπηρετώντας τα συμφέροντα των ανθελλήνων καταστρέφουν με κάθε τρόπο την Πατρίδα μας. ΕΦΙΑΛΤΗΣ κυριολεκτικός γι’ αυτές τις δεξιές και αριστερές αντεθνικές δυνάμεις οι ατέλειωτες πορείες δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων στις λεωφόρους του Έθνους και κατάρα βαριά ενάντια στην προδοσία τους οι χιλιάδες Γαλανόλευκες και τα Εθνικιστικά Λάβαρα και μέγα ανάθεμα που τους στοίχειωνε και τους στοιχειώνει η ΙΑΧΗ: «Αίμα – Τιμή – Χρυσή Αυγή». Για όλα αυτά έπρεπε να πληρώσω, γι’ αυτό είμαι φυλακή, γι’ αυτό είμαι πίσω από τα σίδερα, περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ όμως από τα ανθρωπάκια που προδίδουν το Έθνος».

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…