"Τα αντίμετρα θα πρέπει να είναι στοχευμένα" υποστηρίζει η Σβίγκου

«Δική μας θέση είναι ότι θα πρέπει τα αντίμετρα να είναι στοχευμένα, ώστε να μην επιβαρύνεται κανένα νοικοκυριό και να υπάρχει ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα», τόνισε η Ράνια Σβίγκου, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 Fm».

589b3a981dc5240b118b4957

Σημείωσε ότι «η έμφαση πρέπει να δοθεί στο να μην πληγούν περαιτέρω τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, αλλά και να μπορέσει η κοινωνία να εισέλθει σε μια αναπτυξιακή τροχιά».

Αναλυτικότερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «το πρώτο θετικό στοιχείο το οποίο βγαίνει από το χθεσινό Eurogroup, είναι ότι επανέρχεται η σταθερότητα και κλείνουν τα κινδυνολογικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, που είτε μιλούσαν για δημοψηφίσματα και κατάρρευση της οικονομίας, είτε μιλούσαν για σκληρά δημοσιονομικά μέτρα».

Το δεύτερο, είπε, είναι ότι «έχουμε ένα περίγραμμα συμφωνίας, σύμφωνα με το οποίο το δημοσιονομικό ισοζύγιο θα είναι ουδέτερο, δηλαδή για κάθε ευρώ επιβάρυνσης του φορολογούμενου, θα πρέπει να υπάρχει κι ένα ευρώ ελάφρυνσης, ώστε σε τελική ανάλυση να μην επιβαρυνθεί κανένα νοικοκυριό».

EuroLeague: Χειροκρότημα για τους παίκτες της Φενέρ που βγήκαν στο Σεφ με πανό για τα 79 θύματα της φωτιάς στην Τουρκία

φενερ

EuroLeague: Χειροκρότημα για τους παίκτες της Φενέρ που βγήκαν στο Σεφ με πανό για τα 79 θύματα της φωτιάς στην Τουρκία

Η Φενέρμπαχτσε τίμησε τα 79 θύματα της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε σε ξενοδοχείο της Τουρκίας,…

Στους δρόμους όλη η Ελλάδα για τα Τέμπη: Γιγαντώνεται το κίνημα διαμαρτυρίας – Ξεσηκωμός και στο εξωτερικό

δεν εχω οξυγονο

Στους δρόμους όλη η Ελλάδα για τα Τέμπη: Γιγαντώνεται το κίνημα διαμαρτυρίας – Ξεσηκωμός και στο εξωτερικό

Σε 98 πόλεις της Ελλάδας και σε 13 του εξωτερικού οι συγκεντρώσεις για τα Τέμπη,…