Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγούν την Ελλάδα σε αργό και επώδυνο θάνατο

”Όπως το ”λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου, έδωσε τη θέση του στο μνημόνιο, έτσι και η ”αναδιαπραγμάτευση” του μνημονίου από…

suriza

”Όπως το ”λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου, έδωσε τη θέση του στο μνημόνιο, έτσι και η ”αναδιαπραγμάτευση” του μνημονίου από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ δίνει τη θέση της στην εφαρμογή της πιο σκληρής και αντιδραστικής πολιτικής απέναντι στους ασθενέστερους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει τα ”νέα μνημονιακά μέτρα” της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι ”οι ιδιωτικοποιήσεις, οι συγχωνεύσεις-καταργήσεις και η κατεδάφιση του δημόσιου συστήματος παιδείας και υγείας, οι νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, οδηγούν στην οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία της χώρας και στην εξαθλίωση των εργαζομένων της”.
”Είναι τουλάχιστον γελοίος ο ισχυρισμός ότι τα μέτρα αυτά έρχονται να δώσουν απάντηση στη βιωσιμότητα του χρέους και να στηρίξουν την ανάπτυξη. Θα οδηγήσουν σε νέο δημοσιονομικό εκτροχιασμό, αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας και νέες φαιδρές δικαιολογίες των μνημονιακών κομμάτων για την ανάγκη λήψης νέων μέτρων”, αναφέρει η ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ”η Ελλάδα, δεν μπορεί να αποτελεί πειραματόζωο της Ευρώπης και των δανειστών της και να οδηγείται σε έναν αργό και επώδυνο θάνατο. Η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής αποτελεί το μόνο δρόμο αξιοπρέπειας, ελπίδας και ευθύνης”.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.