Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη ο πρώην δικαστής Ευάγγελος Καλούσης

Ο καταδικασμένος για εμπλοκή στο παραδικαστικό κύκλωμα Ευάγγελος Καλούσης, συνελήφθη μαζί με δύο ακόμη δικηγόρους μετά από μήνυση και αίτηση…

Ο καταδικασμένος για εμπλοκή στο παραδικαστικό κύκλωμα Ευάγγελος Καλούσης, συνελήφθη μαζί με δύο ακόμη δικηγόρους μετά από μήνυση και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει υποβάλει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για δικηγορική εταιρεία που έχει συστήσει ο πρώην δικαστής.

Κατασχέθηκαν από την αστυνομία οι σκληροί δίσκοι των υπολογιστών του δικηγορικού γραφείου του κ. Καλούση, ενώ ο ίδιος μαζί με τους άλλους δύο δικηγόρους οδηγήθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο.

Ο πρώην δικαστής βαρύνεται με την κατηγορία της αντιποίησης δικηγορικής ιδιότητας και άσκηση δικηγορίας, ενώ οι δύο άλλοι δικηγόροι συνεργάτες του, Χρ. Γιαμαρέλου και Θ. Δάλλας, κατηγορούνται για άμεση συνέργεια στο αδίκημα του πρώην δικαστικού λειτουργού.

Η Γιαμαρέλου και ο Δάλλας, λόγω της δικηγορικής τους ιδιότητας, θα δικαστούν σε τακτική δικάσιμο από το Εφετείο Αθηνών ενώ ο κ. Καλούσης αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να διενεργηθεί προανάκριση και συμπληρωματική δίωξη.

Ο κ. Καλούσης φέρεται, σύμφωνα με τον ΔΣΑ να έχει συστήσει «μία δήθεν δικηγορική εταιρεία, η οποία όμως, όπως ο ίδιος ομολογεί, είναι εταιρεία του Εμπορικού Νόμου (άρθρα 47-50), παραβιάζοντας τις κείμενες διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων αναφορικά με τις προϋποθέσεις άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος».


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.