Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη ο 34χρονος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Σε εξέλιξη βρίσκεται από αργά το βράδυ της Παρασκευής ευρεία αστυνομική επιχείρηση κοντά στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου για τον…

Σε εξέλιξη βρίσκεται από αργά το βράδυ της Παρασκευής ευρεία αστυνομική επιχείρηση κοντά στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων. Οι κακοποιοί λίγο πριν από τα μεσάνυχτα άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και της Τροχαίας, στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Αμέσως στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση για τη σύλληψή τους. Από τους 4 δράστες, η αστυνομία ήδη συνέλαβε τους δύο, εκ των οποίων ένας 34χρονος κρατουμένος αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος δραπέτευσε το απόγευμα της Παρασκευής από το νοσοκομείο των Τρικάλων.

Όπως έγινε γνωστό ο κρατούμενος, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης 4 ετών για υποθέσεις ναρκωτικών μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου καθώς νωρίτερα είχε χτυπήσει στο προαύλιο των φυλακών.

Στο εσωτερικό του νοσοκομείου τον συνόδευσαν τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι ενώ τέταρτος συνάδελφος τους παρέμεινε στο όχημα.

Ξαφνικά τρία άτομα κρατώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν στον διάδρομο των εξωτερικών ιατρείων, ακινητοποίησαν τους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Στη συνέχεια αφόπλισαν τους υπαλλήλους, επιβιβάστηκαν αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…