Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη η 22χρονη Αγγελική

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου. Φερόμενη ως συνεργός του Ξηρού…

1 401

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου. Φερόμενη ως συνεργός του Ξηρού και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Η συλληψή της έγινε στη Σαλαμίνα και μέχρι το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών.
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε το Σαββατοκύριακο άλλα τρία άτομα 39, 32 και 36 ετών που φέρονται να είναι «συνεργοί» των έγκλειστων μελών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και του Ξηρού. Ο 39χρονος που φέρεται να χρησιμοποιούσε το κωδικό όνομα «Ιάσονας», συνελήφθη στο Γαλάτσι, και σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ίσως είναι παλιό ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Εντωμεταξύ σε εξελιξη είναι απο το μεσημέρι της Δευτέρας έρευνα της αντιτρομοκρατικής  σε σπίτι στου Γκύζη, στην οδό Νικηφόρου Λύτρα, που ανήκει στην 26χρονη σύζυγο του Γεράσιμου Τσάκαλου.

Παράλληλα  στην Αντιτρομοκρατική συνεχίζεται η κατάθεση της Αγγελικής και η μεταγωγή της στο Εφετείο αναμένεται περίπου στις 18:00.

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…