Συνεδριάζει το απόγευμα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Με ομιλία Κασσελάκη ανοίγει τις εργασίες της η ΚΟ στις 5.30 το απόγευμα

Κασσελάκης 1

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, με τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη να ανοίγει τις εργασίες με την ομιλία του στις 17:30.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε το στίγμα του χθες, ανοίγοντας τις εργασίες της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι «το συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ενώ εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

«Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν ( κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες», ενημέρωσε εξάλλου ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος.

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης προέτρεψε τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συμμετάσχουν σε νέα διαδικτυακή έρευνα.

«Με δουλειά, αθόρυβα αλλά συστηματικά, φτιάχνουμε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ των μελών. Η γνώμη σου μετράει. Πάρε μέρος στη μεγάλη έρευνα του iSYRIZA, να γνωριστούμε ουσιαστικά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Θα χρειαστούν λιγότερο από πέντε λεπτά», ανέφερε.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.