Newsroom

Newsroom

Συναντήσεις Π. Πικραμμένου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Εν όψει του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη 23 Μαϊου αλλά και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου ο…

Εν όψει του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη 23 Μαϊου αλλά και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου ο πρωθυπουργός Π.Πικραμένος θα έχει σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς στο γραφείο του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στις 9:30 θα συναντηθεί με την επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη, στις 10:00 με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλη, στις 10:30 με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Π. Καμμένο, στις 11:00 με την γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στις 11:30 με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη, στις 12:00 με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Α. Σαμαρά, στις 13:00 με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλο, στις 13:45 με τον γενικό δραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκο, στις 14:30 με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στις 17:00 με τον πρόεδρο της Δράσης, Στ. Μάνο, στις 17:30 με τον πρόεδρο του κόμματος Δημιουργία Ξανά, Θ. Τζήμερο, και στις 18:00 με τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Θ. Δρίτσα και Δ. Παπαδημούλη, καθώς ο κ. Τσίπρας θα απουσιάζει στο εξωτερικό.


Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…