Newsroom

Newsroom

Συνάντηση Τσίπρα με νέους επιχειρηματίες στο Βόλο

Συνάντηση με νέους επιχειρηματίες του Βόλου στον τομέα των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας με έντονο το στοιχείο της εξωστρέφειας, είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας, στο πρώην εργοστάσιο των αδελφών Τσαλαπάτα.

59ccba151dc5247b388b4641

Ο πρωθυπουργός τούς χαιρέτισε έναν-έναν, ρώτησε και έμαθε τα ονόματά τους και με τι ασχολούνται και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους. 

Μάλιστα, με έναν από τους παρευρισκομένους αστειεύτηκε όταν του είπε ότι είναι μηχανολόγος μηχανικός και ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι «κανείς δεν είναι τέλειος». 

Αμέσως, μετά ο πρωθυπουργός έχοντας δίπλα του την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και τον Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόη Λαμπριανίδη, άκουσε τους επιχειρηματίες που τον ενημέρωσαν αναλυτικά.

«’Ηρθα για να σας ακούσω», είπε ο κ. Τσίπρας και οι επιχειρηματίες μίλησαν για τις δραστηριότητες τους, τις επιδόσεις τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη στήριξη που χρειάζονται από την κυβέρνηση. Σε αρκετές περιπτώσεις ο πρωθυπουργός τους διέκοπτε ζητώντας επιπλέον πληροφορίες.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Λάρισα στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Θεσσαλίας.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο συνέδριο και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και της αυτοδιοίκησης προκειμένου να συνοψίσουν τα συμπεράσματα της διήμερης συζήτησης.

Πριν από τον κ. Τσίπρα θα μιλήσουν ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας είναι το 4ο κατά σειρά περιφερειακό συνέδριο (μετά της Δυτικής Μακεδονίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Κρήτης) και ο στόχος των περιφερειακών συνεδρίων να υπάρξει αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς προκειμένου να διερευνηθούν και να αξιοποιηθούν οι παραγωγικές δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εκάστοτε περιοχής, στη βάση ενός ολοκληρωμένου περιφερειακού σχεδιασμού για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

Φλέσσα: Επιμένει στη δήλωση για τα Τέμπη – «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά, δεν φταίει καμία κυβέρνηση» (video)

5299770

Φλέσσα: Επιμένει στη δήλωση για τα Τέμπη – «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά, δεν φταίει καμία κυβέρνηση» (video)

«Παραποιούνται οι δηλώσεις μου», δηλώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυ Φλέσσα

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη – Πρωταγωνιστούσε στον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού»

Αστεριάδου

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη – Πρωταγωνιστούσε στον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού»

«Καλό ταξίδι Ιφιγένεια», έγραψε σε ανάρτησή του ο γνωστός σκηνοθέτης, Γιάννης Κακλέας