Συγκλονίζει η «Arya Stark» του Game of Thrones: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου»

Η Μέισι Γουίλιαμς προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τη ζωή της στο podcast του Steven Barlett, «Diary of a CEO».

Η Μέισι Γουίλιαμς, γνωστή ως «Άρια Σταρκ» (Arya Stark), έναν ρόλο που πολυαγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τη σειρά “Game of Thrones”, τρία χρόνια μετά το τέλος της παραγωγής, προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τη ζωή της.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια με δάκρυα στα μάτια και παραδέχτηκε πως δεν πέρασε καθόλου εύκολα. Όπως δήλωσε, ο πατέρας της την κακοποιούσε από την ηλικία των 8 ετών.

Η Μέισι Γουίλιαμς προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τη ζωή της στο podcast του Steven Barlett, «Diary of a CEO»

«Λοιπόν, εγώ όταν ήμουν μικρό παιδί, είχα μια τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου», δήλωσε αρχικά στο podcast του Steven Barlett, «Diary of a CEO» και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό πολύ, γιατί επηρεάζει τα αδέρφια μου κι ολόκληρη την οικογένειά μου».

Όπως περιέγραψε στη συνέχεια, από πολύ μικρή ηλικία αντιμετώπιζε προβλήματα με τον ύπνο της. Ωστόσο, ποτέ δεν είχε καταλάβει τι πραγματικά έφταιγε.

«Ίσως αυτό πραγματικά χάλασε την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν πραγματικά να κοιμηθώ και νομίζω ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησα πως πολλά από τα τραυματικά πράγματα που μου συνέβαιναν ήταν το λάθος», εξήγησε.

Μόνο η δασκάλα της κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει στην οικογένειά της. Όπως είπε η ηθοποιός, τη ρωτούσε συνεχώς διάφορα πράγματα, εύστοχα πάντα, που την έκαναν να καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα στο σπίτι της.

«Με ρωτούσε αν έφαγα πρωινό και της έλεγα όχι. Μετά με ρωτούσε κι άλλα πράγματα και έφτασε να καλέσει τη μητέρα μου στο σχολείο. Ήρθε και με πήρε αμέσως. Ήταν η μόνη φορά που όλες οι πόρτες ξαφνικά ήταν ανοιχτές και τα πράγματα ήταν στη θέση τους. Εγώ όμως δεν το καταλάβαινα», αναφέρει σήμερα η Μέισι Γουίλιαμς.

Εξηγώντας τι εννοεί, η ηθοποιός ανέφερε πως σαν παιδί δεν αντιλαμβανόταν πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη σχέση της με τον μπαμπά της. Αντιθέτως, θεωρούσε ότι η δασκάλα της ήθελε το κακό της, απομακρύνοντάς την από τον πατέρα της. «Ήμουν σε μία κατάσταση λατρείας, είχα εμμονή», αναφέρει.

Αν και για χρόνια δεν είχε καταλάβει ότι αυτό που συνέβη δεν είχε σχέση με την ίδια, αλλά ήταν λάθος του πατέρα της και μόνο, πλέον έχει συνειδητοποίησει τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Για να είμαι ειλικρινής, το σκέφτηκα πολύ αυτό. Δεν φταίω εγώ που μου συνέβησαν αυτά τα άσχημα πράγματα, όταν ήμουν παιδί. Νόμιζα ότι έτσι ήταν», τονίζει κλείνοντας.

Σέρρες: Η 1η τοποθέτηση των γονιών του 11χρονου – «Άμεση παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων»

ΕΚ - Σέρρες σχολειο εκρηξη

Σέρρες: Η 1η τοποθέτηση των γονιών του 11χρονου – «Άμεση παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων»

Οι γονείς του προχώρησαν στην πρώτη τους τοποθέτηση μετά το τραγικό συμβάν.

Μετά την δωρεά των οργάνων της 21χρονης, αυξήθηκε κατά 20% σε μία εβδομάδα, η προσφορά κερατοειδών στο «Παπαγεωργίου»

Μετά την δωρεά των οργάνων της 21χρονης, αυξήθηκε κατά 20% σε μία εβδομάδα, η προσφορά κερατοειδών στο «Παπαγεωργίου»

Η κινητοποίηση που έχει οδηγήσει σε αύξηση του αριθμού των μοσχευμάτων δίνει ελπίδα και σε…