Συγκλονιστικό! Μάνα έσωσε από την κρεμάλα τον δολοφόνο του γιου της (photos)

Μία συγκλονιστική ιστορία που έρχεται από το Ιράν αποδεικνύει το μεγαλείο της συγχώρεσης, το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής, ειδικά αυτές…

Μία συγκλονιστική ιστορία που έρχεται από το Ιράν αποδεικνύει το μεγαλείο της συγχώρεσης, το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής, ειδικά αυτές τις Άγιες Ημέρες που έχουμε ανάγκη να μαθαίνουμε ειδήσεις που να αναδεικνύουν αυτό το μεγαλείο.

Μία μάνα, δηλαδή τι πιο ιερό από αυτή την ιδιότητα, συγχώρεσε και γλίτωσε τελευταία στιγμή από την κρεμάλα τον δολοφόνο του 18χρονου γιου της. Ακόμα μεγαλύτερη απόδειξη του μεγαλείου αυτής της γυναίκας είναι ό,τι είχε χάσει και τον μικρότερο γιο της 11 ετών σε τροχαίο.

Ένας άνδρας, ο Balala, έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του 18χρονου Abdollah Hosseinzadeh Jnr, πριν από 7 χρόνια. Πριν λίγες μέρες είχε προγραμματιστεί η εκτέλεσή του. Θα εκτελούνταν δια απαγχονισμού και την καρέκλα που θα έφευγε κάτω από τα πόδια του για να πέσει στο κενό, θα έσπρωχναν ο πατέρας και η μητέρα του θύματος.

Όλα ήταν έτοιμα για την εκτέλεση που θα γινόταν δημόσια. Κόσμος είχε μαζευτεί στο σημείο για να δει το …«θέαμα». Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους η μητέρα του δολοφόνου, που ήθελε να δει για τελευταία φορά το παιδί της ζωντανό. Ο Balala ετοιμάστηκε από τους φρουρούς. Του έδεσαν τα χέρια και τα μάτια, τον ανέβασαν στην εξέδρα και του πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό. Απέμενε μόνο να φύγει η καρέκλα κάτω από τα πόδια του. Το βάρος να του αφαιρέσουν τη ζωή είχαν οι γονείς του θύματος. Δευτερόλεπτα πριν από την εκτέλεση, η μαυροφορεμένη μάνα χαστουκίζει τον άνθρωπο που σκότωσε το παιδί της και αποφασίζει να μην εκτελεστεί και να του χαρίσει τη ζωή… Μεγαλείο ψυχής που συγκλονίζει.

Του έβγαλαν τη θηλιά και «ανάγκασαν» τη μητέρα του δολοφόνου να τρέξει στη γυναίκα που χάρισε τη ζωή στο παιδί της και να την αγκαλιάσει με δάκρυα στα μάτια. Ο πατέρας του 18χρονου, Abdolghani Hosseinzadeh, αποκάλυψε πως η γυναίκα του αποφάσισε να ελευθερώσει τον δολοφόνο του παιδιού τους. «Πριν από τρεις μέρες η γυναίκα μου είδε στον ύπνο της τον μεγαλύτερο γιο μας που της είπε πως είναι και οι δυο σε ένα καλό μέρος και να μην προχωρήσει σε αντίποινα». Μετά το όνειρο αυτό, η γυναίκα αποφάσισε να σκεφτεί περισσότερο τι επρόκειτο να κάνει.

Ο πατέρας του θύματος δεν δίστασε να πει πως ίσως ο Balala να μην είχε πρόθεση να σκοτώσει το γιο του. «Ο Abdollah προσβλήθηκε και τον κλώτσησε. Τότε εκείνος (ο δράστης) έβγαλε ένα μαχαίρι από την κάλτσα του. Δεν ήξερε όμως πως να το χειριστεί». Αξίζει να τονιστεί ότι όλοι όσοι βρέθηκαν μάρτυρες του συγκλονιστικού αυτού γεγονότος ξέσπασαν σε δάκρυα για το έλεος της τραγικής αυτής μάνας, μέχρι και οι φρουροί που οδήγησαν δεμένο τον θανατοποινίτη στο ικρίωμα. Σύμφωνα με τον νόμο, η οικογένεια του θύματος μπορεί να πάρει μέρος στην εκτέλεση ή και να έχει λόγο στην ποινή που θα επιβληθεί στο δράστη, αλλά όχι σε σχέση με τη φυλάκισή του.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συνέχεια της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων στην Αττική

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Σε ένα χολερικό κείμενο, σε αντίθεση με όλα τα δημοσιεύματα που μόνον επαίνους είχαν για…