Newsroom

Newsroom

Στο HOTDOC που κυκλοφορεί: Υποκλοπές και πως κρέμασαν την αλήθεια

Οι υποκλοπές του 2004-5 δεν είναι μια δικαστική υπόθεση, όπως θέλουν να δείχνουν κάποιοι. Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο κατασκοπείας με…

Οι υποκλοπές του 2004-5 δεν είναι μια δικαστική υπόθεση, όπως θέλουν να δείχνουν κάποιοι. Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο κατασκοπείας με θύμα τη χώρα, τον πρωθυπουργό της και τον πυρήνα της εξουσίας. Αμέσως μετά την ευωχία των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού καταναλώσαμε ότι προϊόν ασφαλείας πρότειναν οι σύμμαχοι μας και οι εταιρείες τους, αποδείχθηκε πως είμαστε ανήμποροι και καθόλου ασφαλείς.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τυχαία ένα χρόνο μετά και αφού ένας άνθρωπος στέλεχος της Vodafone, ο Κώστας Τσαλικίδης, βρέθηκε κρεμασμένος.

Οι Αμερικανοί και το όνομα του Έλληνα κατασκόπου των υποκλοπών

Μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων και λίγο πριν αποχωρήσουν οι Αμερικανοί, εκτός από τις αναμνηστικές πλακέτες, αφήνουν στην Ελληνική ομάδα των συνεργατών τους στην ΕΥΠ και ένα δώρο: ένα φορητό βαλιτσάκι υποκλοπών και μπόλικα ανταλλακτικά. Ξέρουν πολύ καλά πως η ομάδα θα χρησιμοποιήσει το βαλιτσάκι για τους δικούς της λόγους, για να κάνει «ιδιωτικές» παρακολουθήσεις, αλλά αυτό δεν τους ενδιαφέρει. Οι ίδιοι έχουν αυτό που θέλουν: Την Ελλάδα στο πιάτο, ηλεκτρονικά.

Η «άκρως απόρρητη» συγκάλυψη της ΕΥΠ

Μετά από έρευνα τεσσάρων μηνών η ΕΥΠ κατέθεσε ένα πόρισμα του οποίου τα συμπεράσματα είναι κατά πολύ υποδεέστερα της πιο πρόχειρης δημοσιογραφικής έρευνας. Ανακρίβειες, ασάφειες και ψέματα συνθέτουν ένα «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ» σημείωμα που αναφέρεται στις υποκλοπές.

Ποιος πιστεύει πια ότι ο Κώστας Τσαλικίδης αυτοκτόνησε;

‘Έξι χρόνια μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών και επτά από τον θάνατο του Τσαλικίδη, υπάρχουν ίσως ελάχιστοι σε αυτή τη χώρα που πιστεύουν πως ένας άνθρωπος που γνώριζε τα μυστικά των υποκλοπών αυτοκτόνησε, αφού το προηγούμενο βράδυ αγόρασε γλυκά και σχεδίαζε τι θα κάνει το σαββατοκύριακο. Αν ο Τσαλικίδης αυτοκτόνησε, τότε είναι ο πρώτος απαγχονισμένος στον κόσμο που κατάφερε να το κάνει χωρίς σπασμούς, τραυματισμούς και αγωνία. Σαν να αυτοκτόνησε ενώ κοιμόταν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο HOTDOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη και δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε καθώς και μια συγκλονιστική επιστολή της συντρόφου του Κ. Τσαλικίδη.


Όσοι επιθυμούν μπορούν να γίνουν συνδρομητές στο 15νθήμερο περιοδικό HOTDOC

Για την έντυπη έκδοση

Το τεύχος θα έρχεται στην πόρτα σας, με ACS (εναπόθεση στο γραμματοκιβώτιο), χωρίς επιπλέον χρέωση, πιο φθηνά απ’ ότι στο περίπτερο. Συγκεκριμένα:
6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 27 ευρώ (2,25 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 48 ευρώ (2 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα.
Μας δίνετε τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) είτε τηλεφωνικά στο 211 7008014, είτε μέσω του [email protected] και σας εγγράφουμε στους συνδρομητές.

Για την ηλεκτρονική έκδοση, για να κατεβάσετε σε μορφή pdf το περιοδικό στον υπολογιστή σας επισκεφθείτε το http://www.hotdoc.gr/ όπου πληρώνετε με πιστωτική κάρτα (σε ασφαλές περιβάλλον paypal).
Μπορείτε είτε να αγοράσετε μεμονωμένα τεύχη είτε να γίνετε συνδρομητές.
6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 18 ευρώ
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 35 ευρώ
Η συνδρομή ξεκινά από το τρέχον τεύχος.
Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal (χωρίς να χρειάζεται εγγραφή στο paypal) , είτε μέσω paysafecard. Κλικάροντας πάνω στο εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους, μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό, είτε κατευθείαν με live viewer, είτε να κατεβάσετε το αρχείο pdf στον υπολογιστή σας με την επιλογή «download now»


Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…