Newsroom

Newsroom

Στο Eurogroup με συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις

Ολοκληρώθηκε απόψε η διευρυμένη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, τόνισε ότι στο Eurogroup…

dragasakis hd

Ολοκληρώθηκε απόψε η διευρυμένη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, τόνισε ότι στο Eurogroup της 9ης Μαρτίου ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει συγκεκριμένες και κοστολογημένες μεταρρυθμίσεις στους ομολόγους του της Ευρωζώνης.  Ερωτηθείς εάν οι συγκεκριμένες προτάσεις αφορούν στα υπό κατάρτιση νομοσχέδια, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε ότι «θα είναι και καινούργια πράγματα». Πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση έχει το δικό της πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Είναι ένα ευρύ πεδίο που έχει και το δικό μας πρόγραμμα και τη συμφωνία με τους θεσμούς. Η συμφωνία είναι υποσύνολο στο πρόγραμμα της κυβέρνησης». Ο κ. Δραγασάκης διέψευσε τη φημολογία περί άφιξης την Τετάρτη στην Αθήνα τεχνικών κλιμακίων των θεσμών, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση».

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης και το πώς μπορούν να συνδυαστούν οι μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Αθήνας, με τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο κείμενο της συμφωνίας με το Eurogroup. Την ερχόμενη Δευτέρα στο Eurogroup θα παρουσιαστεί συγκεκριμένο πακέτο μεταρρυθμίσεων.

Στη συνάντηση μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρης Μάρδας και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Το μεσημέρι είχε προηγηθεί σύσκεψη του κ. Βαρουφάκη  με τον κ. Μάρδα, την σύμβουλό του υπουργού Έλενα Παναρίτη και τον επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Στέλιο Παπαδόπουλο με θέμα τα ταμειακά διαθέσιμα.

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

6182087

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

Ευθεία επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την αποφυλάκιση του…