Newsroom

Newsroom

Στη φυλακή ο φερόμενος ως δολοφόνος της 23χρονης Φαίης

Στη φυλακή οδηγήθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του 15ου τακτικού ανακριτή, ο 25χρονος που πριν από περίπου έναν μήνα…

Στη φυλακή οδηγήθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του 15ου τακτικού ανακριτή, ο 25χρονος που πριν από περίπου έναν μήνα φέρεται να χτύπησε άγρια την 23χρονη φίλη του στη Νέα Μάκρη, η οποία τελικά εξέπνευσε τη Μ. Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και φέρεται να υποστηρίζει ότι η νεαρή κοπέλα πέθανε από ατύχημα πάνω σε ερωτικό καυγά που είχαν και όχι μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον ίδιο, παρουσία μάλιστα της αδελφής της.

Όπως φέρεται να υποστηρίζει ο 25χρονος, η φίλη του έπεσε κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού που είχαν και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Ο 25χρονος είχε παραδοθεί το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται πως -σύμφωνα με την Αστυνομία- ο 25χρονος κινείται στον ευρύτερο ακροδεξιό χώρο και είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο για επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, κατά την οποία είχε τραυματίσει έξι άτομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

H σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Ανακοινώνεται ότι σήμερα (8-5-2013) το πρωί, η Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων παρέλαβε από τον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, τον 25χρονο ημεδαπό, ο οποίος την 6-4-2013 είχε τραυματίσει στη Νέα Μάκρη 23χρονη ημεδαπή, η οποία προ ολίγων ημερών κατέληξε σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος, σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε στον 15ο Τακτικό Ανακριτή, ο οποίος είχε εκδώσει το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…