Newsroom

Newsroom

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μακελάρη του Ντένβερ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του μακελάρη του Κολοράντο ο οποίος εισέβαλε σε αίθουσα κινηματογράφου κατά την διάρκεια προβολής της…

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του μακελάρη του Κολοράντο ο οποίος εισέβαλε σε αίθουσα κινηματογράφου κατά την διάρκεια προβολής της νέας ταινίας του Μπάτμαν και άρχισε να πυροβολεί τους θεατές με αποτέλεσμα να σκοτώσει συνολικά 12 ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους 50. Πρόκειται για τον 24χρονο Τζέιμς Χολμς με καταγωγή από την Βόρεια Αουρόρα, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα «κίνητρα» της αποτρόπαιης πράξης του.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο μακελάρης δε συνδέεται με τρομοκρατικές οργανώσεις και μάλλον έδρασε αποκλειστικά μόνος του. Το ποινικό του μητρώο είναι απολύτως καθαρό εκτός από μία κλήση στην τροχαία. Ο δράστης φέρεται να είχε στην κατοχή του, ένα τουφέκι και ένα όπλο χειρός, ενώ διαπιστώθηκε πως ο νεαρός άνδρας, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Η αστυνομία κατά την έρευνά της εντόπισε το λευκό Hyundai με το οποίο ο δράστης πήγε στην στον κινηματογράφο, έξω από το διαμέρισμα που μένει.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.